Profimedia, Press Association
Savršena za jesen

Košulja koju nosi Meghan Markle izazvala je neviđenu euforiju: Žene je mahnito kupuju, znamo gdje je nabaviti

Nakon rođenja sina Archieja, Meghan se vratila svojim kraljevskim obvezama, pri tom izgledajući opušteno, ali profesionalno. U čemu se god pojavi u javnosti, taj se komad odjeće u sljedećih nekoliko dana razgrabi, a čini se da ista sudbina čeka i košulju u kojoj se pojavila na snimanju svog novog projekta.

Meghan Markle se prošlih nekoliko mjeseci oporavljala od poroda svog i Harryjevog sina Archieja, no sada je spremna za nove poslovne izazove. S obzirom na to da su princ Harry, kao i Archie, daleko od preuzimanja britanske krune, ne moraju toliko paziti kakvim se aktivnostima bave, za razliku od prijestolonasljednika princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton.

Kako se od kraljevske obitelji očekuje da se posvete humanitarnim aktivnostima, Meghan je spojila dužnost i zadovoljstvo. Naime, u srijedu nam je na Sussex Royal Insta Storyjima dala kratki uvid u njezin najnoviji projekt - suradnju s humanitarnom organizacijom Smart Works koja pomaže nezaposlenim i ranjivim ženama da se vrate u radnu sredinu, osiguravajući im besplatnu radnu odjeću i tečaj pripremanja za razgovor za posao.

Sussex Royal

Sussex Royal

Čak i kada radi, Meghan izgleda fantastično, a za ovu prigodu odabrala je klasičan poslovni look - uske traperice, Aquazzura nude salonke i prugastu košulju od lana divne plave boje koja je odmah zapela za oko trendsetericama. Radi se o komadu brenda zanimljivog naziva With Nothing Underneath te se prodaje kao luda. Ako se i vi želite počastiti ovim bezvremenskim komadom, za nju ćete morati izdvojiti oko 680 kuna, što i nije puno za kvalitetan komad odjeće koji će vam trajati sigurno nekoliko sezona.

With Nothing Underneath
With Nothing Underneath košulja od lana, 680 kuna

U rujanskom izdanju britanskog Voguea, Meghan je otkrila kako Smart Works surađuje s nizom brendova kako bi ženama olakšao povratak na posao. "Ovo nije bajka. Zaboravite Pepeljugu i pozdravite modernu Wonder Woman koja je spremna zauzeti svoje mjesto u svijetu, noseći metaforičan, ali i literalan ogrtač", poručila je Meghan.

Sussex Royal
Sussex Royal

Linker
16. travanj 2024 15:38