Davor Matota
OBOŽAVALI SMO GA KAO KLINCI

Lejla Filipović na špici isfurala hit komad za proljeće - bolje i od Kate Middleton!

Monokromatski lookovi ove su godine posebno popularni, ali bivša Miss Hrvatske svoj je sivi outfit ipak "začinila" s dvije (ne)boje i hit modnim dodatkom koji nam se ponovno vraća.

Bijela, crna i siva bile su nijanse koje je Lejla Filipović ukomponirala u svoju kombinaciju za shopping. Iako su monokromatski lookovi ove godine pravi hit, bivša Miss Hrvatske ipak se poigrala bliskim nijansama - sivi kaput s krznenim detaljem slagao se s nešto tamnije sivom suknjom s volanom, a kontrast je postigla s bijelom jednostavnom majicom.

Ipak, uz sivu i bijelu, odabrala je crne detalje: uz čizme do koljena i crnu torbicu, nosila je remen sa zlatnom kopčom kojom je naglasila struk, a odabrala je i detalj koji smo obožavali u djetinjstvu, a za proljetnu sezonu su ga najavile i luksuzne modne kuće.

Spica / Zagreb 26.02.2019. / foto: Davor Matota / Lejla Filipovic
Davor Matota

Spica / Zagreb 26.02.2019. / foto: Davor Matota / Lejla Filipovic
Davor Matota

Nakit za kosu sve je popularniji, a uz ukosnice i upečatljive vrpce, sve su popularniji i rajfovi. Naravno, luksuzne modne kuće predstavile su različite verzije, ali među onima koji trenutačno vode glavnu riječ su baršunasti modeli. Široki obruči za kosu presvučeni tkaninom, koji izgledom malo podsjećaju na trake osvojili su i vojvotkinju Catherine koja je taj modni dodatak nosila nekoliko puta u prošlih nekoliko mjeseci.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 11: Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge, Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex attend a service marking the centenary of WW1 armistice at Westminster Abbey on November 11, 2018 in London, England. The armistice ending the First World War between the Allies and Germany was signed at Compiègne, France on eleventh hour of the eleventh day of the eleventh month - 11am on the 11th November 1918. This day is commemorated as Remembrance Day with special attention being paid for this year?s centenary.  (Photo by Paul Grover- WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

Pronašli smo pet modela koji će biti savršen dodatak u kosi ovog proljeća!

Traka za kosu s točkicama, 79,90 kn

Obruč turban s printom 69,90 kn, Zara

Zebra print obruč 49,90 kn, Stradivarius

Traka s točkicama, Mango

49,90 kn Stradivarius

Linker
15. travanj 2024 02:22