BOŽIĆNA VEČERA SA STILOM

Lejla Filipović poput princeze u haljini za pamćenje

Omiljena crvena u hladnim mjesecima je ona koja podsjeća na boju crnog vina, a osobito je dojmljiva na večernjim kreacijama - što nam je dokazala bivša misica Lejla Filipović koja je zablistala u raskošnoj haljini bordo nijanse.

Duboki dekolte, lagani ombre efekt i prozirni detalji - sve je to krasilo kreaciju u kojoj je Lejla Filipović izgledala poput princeze. Haljina s potpisom dizajnera Ivana Alduka privlačila je poglede, ali ne samo zbog svih tih detalja, već i zbog boje koja je uvijek dobar odabir, osobito u zimskom razdoblju. Nijanse crvenog vina ne nose se samo na haljinama, već i na usnama pa je Lejla to dvoje spojila, a dramatičnost ovog izgleda naglasila je tamnim sjenilom na očima.

Promo

Elegantna Lejla u tom se elegantnom izdanju pojavila na božićnoj večeri koju već nekoliko godina organizira dizajner Ivan Alduk. Alduk Xmas Dinner ove je godine održan u hotelu Esplanade, koji je otvoren prije više od 90 godina, i njihovom restoranu Zinfandel's.

Promo

Promo

Promo
Dizajner Ivan Alduk

- Postići wow efekt je uvijek moja osobna želja jer uživam u nečemu novome i još neviđenome, stoga smo ove godine u suradnji s cvjetnom galerijom RL osmisli čak 50m2 magično ukrašenog stola u crno-srebrnom tonu za 44 posebna gosta. Zanimljiva je informacija da je dekoracija dostavljena u čak dva velika kombija, a slagala se više od deset sati - otkrio je Ivan na čijoj su večeri posebnu modnu priču ispričale brojne ambasadorice brenda koje su blistale u Alduk kreacijama: Jelena Rozga, Ana Radišić, Lejla Filipović, Pamela Ramljak, Iva Šulentić, Lara Antić, Mara Bratoš, Zsa Zsa, Petra Kurtela, Ana Vilenica, Ivana Delač, Lea Mijatović i Ingrid Divković.

Linker
16. travanj 2024 21:32