MAČKA U ORMARU

Leopard print - odvažnim uzorkom protiv tmurnih boja

Vrlo odvažan uzorak idealan je za jesensko/zimsku sezonu, a iako ga većina izbjegava čini se da je on svake godine must have komad za tmurne dane.

Luksuzne modne kuće svake godine poručuju da niti jedna garderoba nije potpuna bez leopard printa: Prada, Christian Dior, Givenchy, Dolce&Gabbana samo su neki od brendova koji su ga uključili u svoje kolekcije. Upečatljive točke i točkice inspirirane velikom mačkom i ove jeseni vladaju ulicama i to najčešće u obliku krznenog kaputa. Radi se o komadu zahvaljujući kojem ćete se i u najjednostavnijoj kombinaciji istaknuti. Ako vam je kaput ipak malo predominantan odjevni predmet, možete se poigrati modnim dodacima poput cipela, marama ili torbica koji će "začiniti" svaki styling.

Još uvijek niste uvjereni? Pogledajte kako zvijezde kombiniraju taj klasičan print. Američka glumica Cate Blanchett na snimanju filma "Ocean's Eight" nosila je kaput leopard printa u kombinaciji sa zelenim hlačama i košuljom te ljubičastim šalom, model Gigi Hadid igrala je na sigurno u crnoj kombinaciji, dok se Viktorijina anđelica Elsa Hosk poigrala printevima.

I iako se zimi većinom oslanjamo na crne komade, uvijek je dobro u garderobi imati odjeću zahvaljujući kojoj će styling već sto puta viđen izgledati kao nov. A da je leopard sigurno mačka koju trebate imati u svojem ormaru pokazuje i bogata ponuda high street brendova: od brojnih kaputa i jaknica, preko plisiranih suknji, košulja s mačkastim uzorkom pa sve do cipela i torbica koje možete provjeriti u galeriji!

Linker
19. travanj 2024 12:02