Katie Holmes kombinezon je začinila ponovno popularnim natikačama.
 Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Povratnički trend

Ljetni đir Katie Holmes: Trendi kombinezon 'začinila' je natikačama koje smo prošlih sezona stalno nosili

Glumica se posljednjih tjedana odvažila izaći iz svog doma i ponovo osvajati ulice New Yorka svojim lookovima. Tako je ovoga puta pokzala vitke noge u hit komadima ljeta.

Otkako se rastala od Toma Cruisea, glumica Katie Holmes ohrabrila se na neočekivane modne poteze pa tako već nekoliko godina iznenađuje svakakvih spojevima, od kojih su svi redom odlični. Prošlog tjedna prošetala se ulicama New Yorka u simpatičnom žutom topiću i otkrila trbuh, što gotovo nikada ne radi, a sada je umjesto trbušnjaka pokazala vitke noge.

Jedan od omiljenih komada za ljetnu sezonu svakako je kratki kombinezon, baš kao što je dugi za proljeće i jesen. Praktičan je, lagano se navlači i uz odabir prave obuće djeluje vrlo šik i mladenački.

U.S actress Katie Holmes with face mask is walking in Soho, New York on July 15, 2020.,Image: 543562424, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Kombinezon s resicama na obrubu savršeno stoji poznatoj glumici.

Upravo je kombinezon bio ovotjedni odabir slavne glumice i to u klasičnoj crnoj boji. Naizgled jednostavan, ali kada se malo bolje zagledate u njega primijetit ćete da ga krase fora detalji - resice na obrubu i končani šav sa strane na bedrima.

Cijeli komad pomalo podsjeća na pelerinu kojom se glumica zaogrnula i učvrstila je cool remenom s metalnim dodacima. Uz remen, oko vrata su joj visile ogrlice, pogled je skrivala iza sunčanih naočala, a zaštitila se maskom s tropskim uzorkom.

U.S actress Katie Holmes with face mask is walking in Soho, New York on July 15, 2020.,Image: 543562580, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Katie Holmes kombinezon je začinila ponovno popularnim natikačama.

Što se tiče obuće, dugo na nikome nismo vidjeli natikače koje su prije nekoliko godina pomele modnu scenu. Riječ je o Birkenstock natikačama koje se ponovno svugdje furaju i uklapaju se u razne lookove pa i u ovaj s kombinezonom koji nosi Katie.

Za romantičan look nosite ih s lepršavim haljinama na cvjetni uzorak, a za rock 'n' roll look nadopunite ih kožnim kratkim hlačama i majicom s printom.

Čitajte i:

Ovakvu je ne viđamo često: Ljetni look Katie Holmes privlačio je poglede, svi su gledali u njezin trbuh

Suri Cruise prava je mala modna ikona: Svojim odličnim stajlinzima opasno konkurira majci

Buduća kraljica ponovno oduševila: Efektnu haljinu 'začinila' je detaljem kojeg ćemo nositi cijele godine

Elegancija u bijelom: Melanija Trump ponovo privukla sve poglede s dva sjajna, ljetna stajlinga

Linker
22. travanj 2024 20:04