Marko Lopac
Novi trend na pomolu

Ma što to nosi? Nera Stipičević privukla pozornost sasvim neočekivanim detaljem

Na prvom Gentleman's Fair sajmu pojavila su se mnoga poznata lica, no svu pažnju ukrala je glumica Nera Stipičević i to zbog detalja za koji nikada nismo rekli da će bio dio modernog outfita.

Na prvom Gentleman's Fair sajmu pojavila su se mnoga poznata lica, no svu pažnju ukrala je glumica Nera Stipičević i to zbog detalja za koji nikada nismo rekli da će bio dio modernog outfita.

Glumica Nera Stipičević ne dolazi toliko često na javna događanja, ali kada se pojavi, to je uvijek sa stilom. Na premijerno izdanje prvog unique boutique sajma i festivala modernog muškarca Gentleman's Fair došla je u neobičnoj kombinaciji koju još nismo imali prilike vidjeti na nekoj od poznatih osoba.

Ova 36-godišnja Makaranka, koja se proslavila u glazbenom showu Story Supernova, a kasnije postala glumica, veselu cvjetnu haljinu iz Manga upotpunila je ni više ni manje nego - pregačom. Malo tko bi očekivao ovakav stajling, no Nera voli eksperimentirati s odjećom pa neće čuditi ako pokrene novi trend.

Marko Lopac

Inače, radi se o pregači koju je dizajnirala sama Nera za svoj brend traVERShe te se neodoljivo uklapa u cjelokupni look. Uz crne sandale i torbicu u istoj boji, Nera je izgledala svježe i mladenački s daškom prizvuka starih vremena.

Osim Nere i njezine kolegice, glumice Mije Biondić, Gentleman's Fair posjetili su mnogi izlagači, izvođači i poznata lica kako bi dobili odgovor na pitanja što točno znači biti moderni gentleman, jesu li oni izumrli ili i dalje postoje, što pokreće današnjeg gentlemana, u čemu uživa, što voli jesti i slično. Bogat kulturni program u zagrebačkoj Gliptoteci započeo je otvaranjem sajma i izložbe "Art is a passion", nakon čega je uslijedio koncert Marka Tolje. Drugu večer na redu su bili Drago Diklić & band i Pavel, a publiku je zabavljao i DJ Tanceraj te skupina Rezerve. Prvo izdanje Gentleman's Faira zatvorio je Boris Štok, a uz razne izlagače proizvoda i usluga za muškarce, na Gentleman's Fairu su se skupljale donacije za utrku 'Terry Fox Run'.

Linker
26. travanj 2024 10:02