Kendall Jenner
 Profimedia, Goff Photos
Glamurozne do bola

Maherice s crvenog tepiha: Victoria ponovno oduševila, Kendall okretala glave u oskudnom izdanju

Meghan Markle definitivno je bila zvijezda večeri, ali ostalim damama s crvenog tepiha nije nedostajalo maštovitosti kada su birale što će odjenuti za ovaj glamurozni događaj.

Meghan Markle definitivno je bila zvijezda večeri, ali ostalim damama s crvenog tepiha nije nedostajalo maštovitosti kada su birale što će odjenuti za ovaj glamurozni događaj.

Dodjela modnih nagrada British Fashion Awards jedan je od događaja na kojem raskošnih haljina nikada ne nedostaje. Crveni tepih londonskog Royal Albert Halla i sinoć je bio prepun glamura zahvaljujući mnogim zvijezdama iz javnog života. No, najviše pozornosti ukrala je Meghan Markle koja se pojavila u predivnoj baršunastoj haljini brenda Givenchy koja je istaknula njezin trudnički trbuščić.

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 10:  Meghan, Duchess of Sussex  on stage during The Fashion Awards 2018 In Partnership With Swarovski at Royal Albert Hall on December 10, 2018 in London, England.  (Photo by Joe Maher/BFC/Getty Images)
Getty Images
Meghan Markle cijelo je vrijeme rukama grlila svoj trudnički trbuščić

Čini se da su se poznate dame na ovogodišnjoj dodjeli modnih nagrada većinom odlučile za klasičnu crnu boju s kojom malo tko može pogriješiti. Dizajnerica Victoria Beckham istaknula se neobičnim kombinezonom iz vlastite kolekcije za koji se na prvi pogled ne može reći je li haljina ili je ipak riječ o hlačama. Time je ponovno dokazala da joj je minimalistički stil u malom prstu. Pogledajte koje su sve dame zablistale u crnim kreacijama.

Neke zvijezde poput Alexe Chung, Amelie Windsor i Kendall Jenner prodrmale su crveni tepih uzorcima i bojama, a glave su se posebno okretale za hrabrom kombinacijom Alek Wek. Manekenka je sve iznenadila velikom ružičastom mašnom na leđima koja je odlično nadopunila malu crnu haljinu. Izabrale smo nekoliko naših favorita!

Linker
27. travanj 2024 06:03