Instagram
divna kreacija

Maja Šuput tek sad pokazala treću vjenčanicu, nosi je na Maldivima: 'Umjesto slikanja, s ekipom sam skočila u bazen'

Vrckava pjevačica dane provodi na Maldivima, na odmoru sa suprugom, a s pratiteljima na društvenim mrežama svakodnevno dijeli svoje trenutke iz luksuznog resorta. Na Maldive je tako ponijela i svoju treću vjenčanicu koju je tek sada pokazala javnosti, šest mjeseci nakon velike svadbe.

Pjevačica Maja Šuput uživa u pješčanim plažama i kristalno plavom moru sa suprugom Nenadom Tatarinovim. Par je pobjegao na odmor na Maldive, a Maja svoje pratitelje redovito obavještava o njihovim zajedničkim trenutcima. Prije šest mjeseci Maja i Nenad uplovili su u bračnu luku u Istri i tadaje pjevačica nosila dvije raskošne haljine, a tek sada pokazala je još jednu koja je bila namijenjena za jutro nakon.

"Svaka haljina ima svoju priču pa tako i ova... Ovo je moja treća vjenčanica koju je za mene radila moja draga Leiu Lou by Alex. Trebala sam je nositi ujutro nakon vjenčanja na "white pool partyju " i obukla sam ja nju, no nije mi palo na pamet da se u njoj slikam već mi se puno boljom idejom činilo da se s ekipom odmah bacim u bazen u njoj. Ono što je najvažnije, ostavila mi je sjećanje na ludi tulum, a danas ću je prošetati uz svoju ljubav i stvoriti neke nove uspomene", napisala je Maja na Instagramu uz fotografiju s plaže na kojoj pozira u vjenčanici rađenoj od bijelog bodija i prozirnog tila s izvezenim detaljima cvijeća i točkica.

"Predivna haljina", "Prekrasna haljina, takav kroj super ti stoji", pohvalili su obožavatelji Maju za čiju je treću vjenčanicu zaslužna dizajnerica Aleksandra Dojčinović. "Kraljica svadbi", kako je poznata na našim prostorima skrasila se uz poduzetnika nakon dvije godine veze. Vjenčanicu za njezin poseban dan dizajnirao je njezin stilist i najbolji prijatelj Marko Grubnić, a u drugoj vjenčanici posutoj biserima dočekivala je goste.

"Kada smo zajedno maštali o ovom danu, najprije smo zamišljali kako idemo u Pariz po Dior vjenčanicu ili možda ipak Vera Wang, ja sam čak i napravio plan putovanja, a onda me ona nazvala jedno jutro i rekla mi: "Razmišljala sam malo, ti si mi napravio sve najvažnije haljine u životu, sve haljine u karijeri si napravio ti, ja želim da kao omaž našem prijateljstvu i našoj suradnji napraviš i THE haljinu za najvažniji dan mog života...", podijelio je Modni Mačak s obožavateljima na dan njezina vjenčanja.

Linker
19. travanj 2024 04:09