Davor Matota
T-shirt čini dobar outfit

Majica zbog koje je ova Zagrepčanka zaustavljala poglede u gradu

Uz majicu koja je špicu osvježila daškom pop kulture, Marina je kombinirala udobne traperice i omiljene tigraste čizmice.

Marina Matić, zagrebačka dizajnerica koja stoji iz brenda Larie, poglede na špici privlači svojom atraktivnom pojavom, ali i modnim kombinacijama kojima se poigrava ovisno o raspoloženju.

Često ju viđamo u glamuroznim i ženstvenim outfitima, a nedavno je pokazala da joj nisu strane ni vesele casual kombinacije s originalnim detaljima.

Zgodna Marina snimljena je u centru Zagreba u opuštenim trapericama ravnog kroja, uz koje je iskombinirala sa svjetlucavim blejzerom boje lososa i majicom s licem koji će prepoznati obožavatelji Netflixa.

Muškarac s majice, u čijoj je 'pratnji' Marina prošetala gradom, je Pablo Escobar, točnije Wagner Moura koji legendarnog kolumbijskog kralja droge glumio u seriji "Narcos".

Davor Matota

Pablo Escobar bio je kolumbijski zločinac koji je zaradio bogatstvo prodajom kokaina, a kojeg su u rodnoj zajednici kojoj je pomagao, mnogi smatrali herojem. Kriminalistička tv drama o životu i smrti slavnog vođe kartela publici je po prvi puta predstavljen 2015. godine te je u kratkom je roku postala pravi hit i oduševila kritiku i publiku.

Premda se treća sezona nastavila nakon prikaza smrti Pabla, mnogi fanovi i dalje seriju povezuju s glavnim likom koji se našao na brojnim majicama i rekvizitima koji se odlično prodaju diljem svijeta.

Ut traperice, zanimljiv t-shirt i blejzer, Marina je obula svoje omiljene tigraste čizmice, oči od sunca zaštitila velikim sunčanim naočalama sa zlatnim detaljima, a sve sitnice za bezbrižan dan u gradu pobacala u veliku ručnu torbu.

Još jedan modni bod zaradila je upečatljivim naušnicama u obliku munje.

Spica / Zagreb 27.04.2018. / foto: Davor Matota / Marina Matic ex Lackovic
Davor Matota

Linker
18. travanj 2024 12:37