Rapsodija žarkih boja

Malo tko bi se usudio: Judita Franković spojila nespojivo i postigla nevjerojatan efekt na crvenom tepihu

Judita Franković, glumica i članica žirija ovogodišnjeg 24. Sarajevo Film Festivala istaknula se od brojnih kolegica u toaleti koju je poznati bosanski brend dizajnirao samo za nju.

36-godišnja hrvatska glumica Judita Franković modno je odvažna pri svakom svojem istupu u javnost, a zahvaljujući krhkoj građi i snažnoj osobnosti, bez problema nosi odjevne kombinacije na koje bi se malo tko usudio.

Tamnokosa Judita jučer je stupila na crveni tepih Sarajevo Film Festivala kao članica žirija te se u moru glamurozno dotjeranih dama istaknula otkačenom toaletom koja je izgledala kao malo umjetničko djelo.

Dugačku haljinu kojom je Judita mamila poglede potpisuje bosanski Kaftan Studio, a na njoj se spajaju naizgled nespojive boje - intenzivna ljubičasta, fuksija i crvena.

Bazna haljina s V izrezom ljubičaste je boje, a u slojevima od mekog tila isprepliću se ružičasta i crvena boja, koje odlično pristaju uz vatrenu boju kose simpatične Judite.

Kako doznajemo, ova haljina ne može se kupiti na prodajnim mjestima Kaftan studia već je posebno za Juditu dizajnirana u kreativnoj radionici tog brenda.

Zgodna Zagrepčanka uz efektnu toaletu nije pretjerivala s detaljima - sve što joj je bilo potrebno za ludu noć ponijela je u maloj metalik torbici koju je uskladila sa zlatnim sandalama iz Manga.

Linker
12. travanj 2024 13:43