Davor Matota
Outfit za sve prigode

Marijana Batinić na špici pokazala kako osvježiti dobre, stare traperice

37-godišnjoj voditeljici traperice odlično stoje, a trenutno preferira model visokog struka i tamnije boje, koji se odlično slaže sa ženstvenim komadima iz njezinog ormara.

Dan popularne hrvatske voditeljice Marijana Batinić ispunjen je bogatim rasporedom pa ne čudi što često bira kombinacije u kojima bez problema može skoknuti s prijateljicom na kavu, voditi event i pojaviti se na nekoj glamuroznoj zabavi.

Ženstvenim komadima Marijana voli osvježiti traperice, osnovni komad garderobe svake mlade žene, a ovih dana posebno su joj drage tamnije hlače visokog struka kojima voli zavrnuti nogavice kako bi cipele došle do izražaja.

Spica / Zagreb 09.05.2018. / foto: Davor Matota / Marijana Batinic
Davor Matota

Simpatičnoj voditeljici koja ima 3-godišnju kćerkicu Enu uske traperice odlično pristaju pa ih bez problema može nositi na kratke majice i bluze na preklop, koje se uvlače u traperice.

U jednoj od takvih ženstvenih bluza, s bogatim cvjetnim dezenom, Marijana je prošetala gradom, spretno hodajući u vrtoglavo visokim lakiranim štiklama sa zatvorenim prstima i remenčićem na peti.

Spica / Zagreb 09.05.2018. / foto: Davor Matota / Marijana Batinic
Davor Matota

Bluza sa širokim rukavima i raskošnim uzorkom upadala je u oči dok je 37-godišnja voditeljica bezbrižno šetala špicom, obavljajući telefonske poziv, a ruž za usne crveno-narančaste boje nadovezao se na motiv velikih ruža.

Ženstvena bluzica na preklop kreacija je poznatog modnog dvojca ELFS, i u Marijaninom se ormaru nalazi već nekoliko sezona, a isti se uzorak svojedobno našao i na njihovim kratkim i dugačkim haljinama iz iste kolekcije.

Kao završni detalji poslužile su velike sunčane naočale s tamnim okvirima i mala torbica plavog zmijskog uzorka, sa zlatnim detaljima.

Marijana je početkom mjeseca s kćerkicom Enom posjetila Rim, a majka i kći ulice Italije istraživale su odjevene u lepršave haljine.

Linker
12. travanj 2024 01:57