Getty Images
Kraljevski stil

Meghan Markle nosi balerinke za kojima su ljubiteljice mode već poludjele, znamo gdje ih nabaviti

Najčešće je viđamo u visokim petama, ali Meghan za svakodnevne obveze voli uskočiti u balerinke i to ne bilo koje.

Najčešće je viđamo u visokim petama, ali Meghan za svakodnevne obveze voli uskočiti u balerinke i to ne bilo koje.

Vojvotkinja od Sussexa sa svakim pojavljivanjem u javnosti pokazuje kako ima smisla za modu. Iako britanski dvor nalaže stroga pravila odijevanja za članove kraljevske obitelji, čini se da ih Meghan u potpunosti ne slijedi već ostaje vjerna sebi.

U nedavni posjet Australiji sa suprugom Harryjem, Meghan je stigla u cipelama s visokom petom koje često nosi. No, ono što je iznenadilo mnoge jest što je štikle ubrzo zamijenila puno udobnijim balerinkama i to ne bilo kojima.

MELBOURNE, AUSTRALIA - OCTOBER 18:   Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex waive to members of the public on October 18, 2018 in Melbourne, Australia. The Duke and Duchess of Sussex are on their official 16-day Autumn tour visiting cities in Australia, Fiji, Tonga and New Zealand.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

Radi se o eco-friendly brendu Rothy koji obuću izrađuje od recikliranih plastičnih boca, a od nedavno je dostupan na popularnom web shopu Nordstrom. Vojvotkinja, koja s Harryjem čeka prinovu na proljeće 2019., nosi balerinke u špic koje na prvi pogled djeluju jako udobno i praktično, pogotovo kada ste stalno na nogama i imate puno toga za obaviti.

Sand on the Duchess of Sussex's shoes as she walks on South Melbourne Beach during their visit to Melbourne, on the third day of the royal couple's visit to Australia., Image: 391540939, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Nordstrom

Osim tog modela, na Nordstromu se mogu naći i Rothy mokasine i balerinke okruglog vrha, a cijene svih se kreću od 800 do 1000 kuna.

Blogerice i modne entuzijastice već su poludjele za ovim balerinkama, a činjenica da su skoro rasprodane dovoljno govori koliki utjecaj Meghan ima u svijetu. Ako vam je izmakao vaš broj Rothy balerinki, na Nordstromu se mogu naći još jedne ravne cipele koje Meghan obožava - Birdies 'slip-on' mokasine po cijeni od oko 800 kuna.

Nordstrom

Linker
26. travanj 2024 00:22