Profimedia, Abaca
NIKAKO NA ZELENU GRANU

Melania Trump odjenula kaput od 60 tisuća kuna i našla se na meti kritika - ali ne zbog cijene

Prošle je godine pokupila samo komplimente za kaput cvjetnog uzorka zagasitih boja, da bi se ove Melania Trump našla na meti kritičara jer je za 'pomilovanje purica' odjenula upečatljiv kaput modne kuće Christian Dior.

U Bijeloj kući počele su pripreme za blagdane: američki predsjednik Donald Trump pomilovao je dvije purice imena Peas i Carrots ususret Danu zahvalnosti, a na predsjedničko imanje već je stiglo i božićno drvce iako je do Božića više od mjesec dana. Na oba događanja bila je prisutna i američka prva dama koja je pozornost privlačila odabranim kaputima: prvi s tartan uzorkom nije privukao toliko pozornosti jer se radi o trenutačno vrlo poželjnom uzorku, ali se zato oko drugog razvila diskusija na društvenim mrežama.

First lady Melania Trump attends the National Thanksgiving Turkey pardoning ceremony in the Rose Garden of the White House in Washington, DC on November 20, 2018., Image: 397359835, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca
Profimedia, Abaca

Kaput kuće Christian Dior krase različiti oblici u crvenoj, svijetlosmeđoj, bijeloj i crnoj boji, a iako se radi o luksuznom modelu od 9400 dolara (nešto više od 60 tisuća kuna), mnogima se nije svidio jer je preformalan i preupečatljiv pa su pozivali da se kaput "pomiluje", a neki su ga čak uspoređivali i s bojama na puricama. I dok su njezini obožavatelji branili njezin modni odabir, Melania se smješkala pored svojeg supruga koji je odradio svoju predsjedničku dužnost uoči Dana zahvalnosti, a koja traje već 155 godina. Prva dama je ispod skupocjenog kaputa nosila crni top i hlače, a sve je začinila čizmama do koljena kuće Christian Louboutin.

Samo dan prije Melania i Donald su dočekali veliko božićno drvce u Bijeloj kući, a za tu priliku je prva dama odabrala blagdanski kaput-plašt modne kuće Michael Kors koji je krasio tartan uzorak. To je četvrti karirani kaput koji je nosila u posljednjih nekoliko tjedana, a među njima su oni brendova Bottega Veneta i Burberry.

United States President Donald J. Trump and First lady Melania Trump walk out of the North Portico to accept the White House Christmas tree on the North Driveway of the White House in Washington, DC. The 2018 White House Christmas Tree will arrive as in previous years by horse and carriage on the North Portico. The tree will be displayed in the Blue Room of the White House.
White House Christmas Tree Arrives, Washington DC, USA - 19 Nov 2018, Image: 397378304, License: Rights-managed, Restrictions: No New York or New Jersey Newspapers or newspapers within a 75 mile radius of New York City, Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Linker
20. travanj 2024 08:39