Mia Begović
 Maja Jurović
skockana za grad

Mia Begović za šetnju špicom nosi čupave papuče na - bosu nogu

Vjerna svom stilu i crnim modnim kombinacijama, naša kazališna, televizijska i filmska glumica dodala je svom outfitu trendovski štih odabirom modnih komada.

U crnom od glave do pete, glumicu Miju Begović (56) naša fotografkinja je uhvatila na zagrebačkoj špici. S osmijehom je pozirala u kombinaciji zimskih komada, no najviše pažnje privukle su njezine čupave papuče koje je nosila na bosu nogu.

Splitska glumica odabrala je zanimljiv model natikača koje garantiraju udoban korak, a zimski ton dalo im je krzno na prednjem dijelu koje je ukrašeno i zlatnim detaljem. Uz crne sunčane naočale i crnu kožnu torbu, Mija se umotala i u toplu jaknu avijatičarskog stila ispod koje je nosila neobični komad, prozirnu haljinu s detaljima od čipke. Ovakvi modeli prozirnih haljina ove sezone su hit, no ispod njih je potrebno nositi tajice, a glumica je odabrala one rokerskog stila, koje imitiraju kožu.

Spica / Zagreb 18.12.2019. / foto: Maja Jurovic / Mia Begovic
Maja Jurović
Mia Begović

Proslavljena glumica na poslovnom planu nizala je uspjehe, no na privatnom nije uvijek imala sreće. Iza sebe ima dva braka. Prvi puta se udala 1990.godine za vaterpolista Ronalda Lopatnyja, bivšeg supruga Tereze Kesovije te je s njim dobila kćer Maju Lenu Lopatny. Nakon razvoda s Ronaldom, udala se za poduzetnika Željka Žnidarića, no i ta ljubav je puknula nakon šest godina, 2010. godine.

Linker
18. travanj 2024 07:00