Katie Holmes
 Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
sjedi, pet

Midi haljine, traperice i trenirku Katie Holmes je zamijenila fenomenalnim kožnatim hlačama

Chanelov event na Tribeca Film Festivalu u New Yorku privukao je neka lica s holivudske A-liste zvijezda, pa i glumicu koju nemamo priliku često vidjeti u izazovnom modnom izdanju.

Dok je uglavnom paparazzi snimaju dok šeće ulicom u ležernim izdanjima, Katie Holmes (40) pokazala je i svoju seksi stranu i uskočila u kožnato modno izdanje.

Lagane midi haljine, traperice ili trenirku Katie je za ovaj događaj zamijenila pripijenim kožnim hlačama i odgovarajućim sakoom ispod kojeg se čini da nije nosila ništa, a za dozu seksepila zaslužne su i klasične crne salonke na visoku petu. Ovu crnu modnu kombinaciju začinila je torbica koja je jedina bila u boji, uz plavi lak na noktima - i to crvenoj boji, a potpisuje ju modna kuća Chanel.

, New York, NY - 20190429 Celebrities arrive for the annual Tribeca Film Festival Artists Dinner hosted by Chanel.

-PICTURED: Katie Holmes
-, Image: 429713046, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Katie Holmes

Stajling u kojem je spremno pozirala dobro joj stoji i iako je riječ o komadima u kojima je lako prijeći granicu dobrog ukusa i izgledati vulgarno, Katie su hlače rezane iznad gležnja dobro stajale, s obzirom na njezinu sitnu figuru, baš kao i sako šireg kroja na dvostruko kopčanje.

Razbarušeni bob glumica je pustila da nemarno pada, a make-up je bio minimalan te je pokazala prirodnu ljepotu bez pretjerivanja s teškom šminkom. Puder, maskara, lagani bronzer i ružičasto sjajilo na ustama bili su dovoljni kako bi se istaknulo ono najbolje.

New York, NY  - Katie Holmes poses for the cameras at the Chanel's annual Tribeca Film Festival Artists Dinner

Pictured: Katie Holmes



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 429665887, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Katie Holmes

April 29, 2019 - New York, NY, USA - April 29, 2019  New York City..Katie Holmes attending the Chanel Tribeca Film Festival Dinner at Balthazar on April 29, 2019 in New York City., Image: 429677787, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
Katie Holmes

Inače, američka glumica javnosti je zanimljiva zbog svoje turbulentne veze s glumcem Jamiem Foxxom koja traje već više od šest godina, iako su mnogi smatrali da je par prekinuo početkom godine. Te glasine opovrgnule su njihove zajedničke fotografije nastale ovog mjeseca u New Yorku, na kojima se Katie i Jamie drže za ruke.

"Drže sve u tajnosti i štite privatnost zbog svoje djece i obitelji, ne žele da njihova veza utječe na živote njihovih najmilijih", komentirao je izvor blizak paru za strane medije. Iako glumac boravi u Los Angelesu, čini se da daljina ne utječe na njihov ljubavni odnos.

Linker
18. travanj 2024 12:50