Profimedia, Mega Agency
'it' glumica

Mila Kunis crvenim trapericama prkosila dosadnom kišnom petku

Mila Kunis jedna je od onih holivudskih glumica čiji tako nenametljiv, a tako poseban stil vole kopirati ljubiteljice mode širom svijeta. U jednom tipičnom outfitu snimljena je u Los Angelesu na kišni petak.

U crvenim hlačama i kratkom maslinastozelenom kaputiću prkosila je kišnom petku u Los Angelesu 35-godišnja glumica Mila Kunis. Ispod kaputića nosila je bijelu bluzicu, a za dodatni dašak elegancije oko vrata je omotala šal s trendi životinjskim printom na kojem se, uz crnu i bijelu, isticala i boja fuksije.

U oči su nadaleko upadale osobito njezine 'baggy' traperice, ponajviše zbog jarko crvene boje. Nosila ih je spuštene nisko na struku, bez remena, utaknute u moćne crne čizme u vojničkom stilu. Kosu je na zatiljku skupila u naoko neurednu punđicu, jače našminkala oči i crnom maskarom istaknula trepavice, dok je na usnama imala samo sjajilo. Paparazzi su je uhvatili dok je ulazila u svoj moćni električni automobil marke Tesla.

EXCLUSIVE: Mila Kunis steps outside in the LA rain.
18 Jan 2019, Image: 408301734, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Mila Kunis je majka dvoje djece koju odgaja u sretnom braku s glumačkim kolegom Ashtonom Kutcherom. Kćerkica po imenu Wyatt ima četiri, a maleni Dimitri dvije godine. Par često ističe da im je obiteljski život na prvome mjestu te su čak odbili angažirati dadilju za pomoć oko djece. Jednako tako, čvrsti su pri odluci da djecu neće razmaziti te ih navikavati na bogatstvo. Ne kupuju im nikakve skupe poklone, čak niti za Božić.

EXCLUSIVE: Mila Kunis steps outside in the LA rain.
18 Jan 2019, Image: 408301729, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
19. travanj 2024 21:28