Profimedia, Abaca Press
Lako je

Mislite da traper na traper nije dobra kombinacija? Imamo pet pravila s kojima će izgledati fantastično

Traper - taj vječni materijal koji nikad neće izaći iz mode obožavamo nositi u svim prilikama i u svim mogućim kombinacijama pa čak i s još nekim traper komadom. No, kako ne biste izgledali kao da ste ga samo nabacali na sebe, važno je držati se pet pravila o nošenju trapera na traper.

Traper je prije svega udoban, izdržljiv i multipraktičan jer može izgledati opušteno, ali i elegantno ovisno o drugim komadima s kojima ga kombinirate.

No, mnoge žene koje obožavaju modu ipak izbjegavaju nositi traper s traperom jer se boje da će izgledati smiješno pa odustaju prije nego su uopće probale. Danas je rijetko što modni grijeh, a kombiniranje trapera s traperom svojevrsni je fashion statement. Ako ste raspoloženi prihvatiti ovaj evergreen trend, evo kako će izgledati najbolje.

Nosite različite nijanse

Kako look ne bi bio previše monoton i jednoličan, kombinirajte različite boje trapera. Primjerice, tamne traperice super će izgledati u kombinaciji sa svjetlijom bojom traper košulje ili jakne, a komade od istog materijala razbit će neki zanimljivi remen.

Kombinirajte deblji i meki traper

Ako ste mislili da se debljina trapera ne primijeti kad ga nosite, u krivu ste. Meki traper elegantnije pada i ističe obline dok čvršći bolje oblikuje tijelo. Ovisno o tome što želite istaknuti ili sakriti, nosite čvršće traperice na mekšu košulju ili obratno.

Pazite na modne detalje

Sjećate li se traper gafa Britney Spears i Justina Timberlakea? U devedesetima je traper na traper s modnim dodacima od trapera bio nešto novo i cool, ali danas takve kombinacije jednostavno ne prolaze. Ako već nosite traper jaknu na traperice, izbjegnite pokušaj uklapanja traper torbice ili cipela od trapera.

Istaknite ga jarkim bojama i uzorcima

Isti ton traper suknje i košulje razbijte dodacima u jarkim bojama poput crvene, žute, narančaste ili ružičaste. Također, ne ustručavajte se podignuti ih nekom majicom s uzorkom prugica, leoparda, točkica ili bilo kojeg uzorka jer će završni dojam biti vrlo šik.

Traper ne mora biti plav

Tko je rekao da samo plavi traper izgleda dobro? S bijelom traper jaknom i crnim trapericama (ili obrnuto) ne možete pogriješiti čak i ako ste početnik. Monokromatsku kombinaciju osvježite majicom u kontrastnoj boji i spremni ste!

Linker
18. travanj 2024 08:50