Maja Jurović
HIT iz 90-e

Model hlača koji nas vraća u djetinjstvo osvojio i Franku Batelić

Nekada su se nosile kao radno odijelo, a danas se tregerice zimi odlično uklapaju uz mekane pulovere i gležnjače.

Jednostavne, udobne i multifunkcionalne, tregerice su se vratile na velika vrata. Ljeti ih možemo kombinirati na kratke topove, majice na bretele i lagane balerinke, a u zimsko vrijeme odlično stoje na gležnjače, pulover, dolčevitu ili košulju. Čak i ako u ormaru imate tregerice s kratkim nogavicama koje nosite samo u toplo vrijeme, one se itekako mogu dobro kombinirati uz deblje čarape s uzorkom.

Ova nekada radnička odjeća popularnost je stekla zahvaljujući svojoj udobnosti i izdržljivosti, a nosi se i u varijanti haljina na tregere te u onoj s kratkim nogavicama.

Hrvatski plus-size model Lucija Lugomer odlično je iskombinirala upravo haljinu na tregere s točkastom bluzom, nešto debljim najlonkama i zanimljivim čizmama. Kako bi začinila ovu jednostavnu, a opet trendi kombinaciju, oko vrata je zavezala bijelu maramu s točkicama.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Svatko od nas iskoristava slobodno vrijeme kada god stigne. Sto vas opusta? Radilo se o citanju knjige, odlaskom sa psom u setnju, kuhanju vaseg najfinijeg jela, dolaskom doma u svjeze ociscen stan, dan u prirodi bez zvuka buke auta...svatko ima svoje guste i po tome je bas svatko od nas autenticno poseban. Mene iskreno sve navedeno cini jako sretnom a ovaj vikend odlucila sam provesti upravo tako - opusteno. Iako mi je najgori dio putovanja upravo pakiranje valjda se to s godinama popravi I naravno prvo sto sam spakirala su bile moje @planetobuca cizmice ^.^ Mi smo u Zadru i da jesen je i na moru #planetobuca #testiranokorakom #novakolekcija #ninafashion #ninacollection #shoeavenue #ootd #outfitoftheday #lookoftheday #fashion #fashiongram #style #love #currentlywearing #lookbook #wiwt #whatiwore #whatiworetoday #ootdshare #outfit #fashionista #todayimwearing #instastyle #socialenvy #instafashion #outfitpost #fashionpost #plussizemodel #fashionblogger

Objavu dijeli LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel)

Franka Batelić također voli tregerice i to one nešto šire, a kombinira ih na dolčevitu, tenisice i oversized kaput. Ovakva ležerna kombinacija kao stvorena je za popodnevnu kavu u gradu.

Pronašli smo nekoliko prijedloga u online trgovinama!

New Yorker haljina na tregere, 159 kuna


Stradivarius bijele samt tregerice, 229,20 kuna

Mango tregerice, 349,90 kuna

Bershka tregerice sa širokim nogavicama, 249,90 kuna

C&A tregerice, 179 kuna


Stradivarius samt tregerice, 229,90 kuna

H&M haljina na tregere, 199 kuna

Linker
19. travanj 2024 20:02