Izabel Kovačić/Instagram
Trendi i praktična

Modna ikona s Instagrama: Izabel Kovačić ima hit komad za hladne dane!

Ponovno je pogodila! Izabel Kovačić očito prati portale, lista magazine i čitavo vrijeme gleda Fashion TV jer ulicom hoda u baš svim hit komadima ove jeseni i zime.

Vlasnici brenda Lunilou i supruzi hrvatskog nogometnog reprezentativca Izabel Kovačić (23) baš nijedan trend ne može promaknuti. S prvim danima jeseni isfurala je odijelo, a potom i sive karirane hlače - sve komade koje nose brojne svjetske trendseterice, a mogu se pronaći i na stranicama glossy magazina. Ove jeseni nose se i kape svih vrsta, od onih vunenih do onih sa šiltom, a hit su i takozvane francuske kapice! Upravo si je vunenu beretku za nadolazeće hladnije dane nabavila i domaća it djevojka.

Beretke nisu ništa novo u svijetu mode, masovno su se počele nositi u Francuskoj i Španjolskoj u 19. stoljeću, a svoje su primjerke imale glumica Marlene Dietrich i glazbenica Edith Piaf. Nakon što je dizajnerica Maria Grazia Chiuri, glavna kreativka kuće Dior, manekenke na pistu poslala sa šarmantnim vunenim pokrivalima na glavi, nema koja ih fashionistica nije poželjela, a ubrzo i nabavila. Tako se Izabel Kovačić našla u društvu s pjevačicom Rihannom, manekenkom Bellom Hadid i modnom blogericom Chiarom Ferragni, a hit komad s polica high street dućana nestaje brzinom svjetlosti. Praktičan i topao modni dodatak pravi je ulov za zimu, a 23-godišnjakinje ga je iskombinirala sa šalom talijanskog brenda Gucci i jaknom s krznenim detaljima. U nastavku pogledajte tri kapice koje koštaju manje od 100 kn, a u trenu mogu svaki outfit učiniti neodoljivo šik.

Zara
Zara (99,90 kn)

Stradivarius
Stradivarius (69,90 kn)

Bershka
Bershka (99,90 kn)

Linker
22. travanj 2024 19:16