Tim P. Whitby/Getty Images for S
sve oči uprte u nju

Modna lekcija iz Londona: I dalje nitko ne možemo skinuti oči s Margot Robbie

Američka glumica posljednjih je godina zbog svojih odličnih glumačkih ostvarenja postala prava holivudska miljenica. Uz filmske uloge, glumica je sve zanimljivija i zbog svog modnog stila kojem je teško pronaći manu.

Ekipa iz filma Quentina Tarantina koji se nestrpljivo očekuje u kinima marljivo radi na promociji istog. "Once Upon a Time in Hollywood" doživio je svoju premijeru i u Londonu gdje su se glumci, s redateljem fotografirali ispred prepoznatljivog londonskog simbola, kotača London Eye.

U društvu Leonarda DiCaprija i Brada Pitta, 29-godišnja glumica Margot Robbie izgledala je sjajno u modnoj kombinaciji koju nije teško nositi u svakodnevnim prilikama. Monokromatsko odijevanje veliki je hit sezone, osobito u neutralnim bež nijansama pa s ovim stajlingom nije mogla pogriješiti. Laganu bluzu širokog kroja glumica je stavila u hlače širokih nogavica i sve zaokružila mrežastim cipelama slične nijanse. Krem tonovi koje je nosila profinjenu i luksuznu dozu daju čak i ovakvim jednostavnim, minimalističkim kombinacijama.

Margot je make-upom zaokružila prirodni look i uskladila ga s ostatkom outfita pa je tek naglasila oči i stavila sjajilo boje kože na usne.

LONDON, ENGLAND - JULY 31:  (L-R) Leonardo DiCaprio, Margot Robbie and Brad Pitt attend the Once Upon A Time…In Hollywood Photocall in London at The Corinthia Hotel on July 31, 2019 in London, England. (Photo by Tim P. Whitby/Getty Images for Sony)
Tim P. Whitby/Getty Images for S

Glumica koja je u filmu utjelovila Sharon Tate oduševljava i u glamuroznim kreacijama - na svečanoj premijeri filma u odvažnoj narančastoj haljini s dubokim dekolteom izgledala je poput grčke božice. Sličnu kreaciju, tada u bijeloj boji, nosila je i na premijeri filma u Los Angelesu i također pokupila sve poglede.

LONDON, ENGLAND - JULY 30:  Margot Robbie attends the UK Premiere of Once Upon A Time...In Hollywood at Odeon Luxe Leicester Square on July 30, 2019 in London, England. (Photo by Tim P. Whitby/Getty Images for Sony)
Tim P. Whitby/Getty Images for S

Linker
19. travanj 2024 20:20