injekcija boja i detalja

Modna zima ove godine je uljepšana razigranim komadima

Iako nam je prva asocijacija kod spomena zime hladnoća, to nikako ne mora značiti da morate birati jednolične i pomalo dosadne zimske komade. Toplo, udobno i nosivo glavne su značajke zimskih komada, a uz injekciju boja i razigranih detalja možete se poigrati i s osnovnim komadima.

Kako bi vam kupovina prošla bezbrižno, modne blogerice BSBP odabrale su deset proizvoda za nju i njega u centru Lumini u Varaždinu.

Mala crna haljina dobila je novo lice i više nije rezervirana samo za večernje izlaske. Ukrašenu sitnim bijelim točkicama, savršeno je nadopunjavaju čizmice od brušene kože s vojničkim motivima, a za dozu kolorita dodaje kaput u nježno ružičastoj boji. Kroj i glomazni džepovi pristaju svakoj građi tijela, a svoju kombinaciju zaokružite neodoljivim sunčanim naočalama i s nekoliko kapi ženstvenog parfema.

Ako preferirate hlače kao osnovni komad, ove sezone birajte samterice koje su se vratile na velika modna vrata. Osim što izgledaju odlično, savršeno se slažu s toplim i mekanim puloverima u veselim kombinacijama boja. Naravno, kvalitetno donje rublje od pamuka je osnova svake kombinacije, a nikako nemojte zaboraviti i na veliku torbu u koju vam stane baš sve što vam treba u danu. Njega lica u zimskim danima treba biti malo pojačana s obzirom na izlaganje hladnom vjetru i prostorijama koje su pune suhog zraka zbog grijanja. Ipak, nema mjesta za paniku jer bogati serum koji hidratizira kožu dolazi u pomoć!

Za dnevne opuštenije poslovne kombinacije, ali i odlazak u školu i na predavanja, kod frajera i dalje vlada jedan trend – karirano. Karirana košulja u kombinaciji s klasičnim modelom traperica uvijek izgleda odlično, a dozu ozbiljnosti s lakoćom postižete zahvaljujući elegantnim smeđim cipelama i kaputu strogog kroja dužine iznad koljena. Naravno, ne zaboravite na mirisni potpis!

A za slobodno vrijeme, udobnost ipak mora biti na prvom mjestu. Sportska elegancija zagarantirana je uz udobni donji dio trenirke, a statement komad je duksa s maskirnim uzorkom. Tenisice su postale esencija svakog stylinga, a s lakoćom ih možete birati za sportske kombinacije, baš kao i za dnevne lookove. Topla i mekana jakna osigurat će toplinu, a svaki prijeđeni korak i točno vrijeme pokazat će sportski sat s velikim kućištem.

Linker
19. travanj 2024 14:32