Izabela Kovačić
 Instagram
ma tko još pita za cijenu....

Modne štreberice: Jelena Rozga i Izabel Kovačić u istim hit gležnjačama

Gležnjače koje su izabrale trendi modne štreberice savršeno pristaju uz traperice, ali i romantičnu haljinu. To najbolje znaju Jelena Rozga i Izabel Kovačić koje se od njih ne odvajaju tijekom babljeg ljeta

Pjevačica Jelena Rozga koja je nedavno izbacila novu pjesmu 'Ostani' gdje je pokazala svoje baletne vještine, modu ima u malom prstu, a ove sezone ne skida se iz super hit čizmica. Riječ je o crnim gležnjačama iz nove kolekcije francuske modne kuće Chloé.

mytheresa
Gležnjače



Instagram
Jelena Rozga

Njima nije mogla odoljeti ni Izabel Kovačić, supruga hrvatskog reprezentativca Matea, koja je gležnače čija cijena iznosi 8090 kuna također uvrstila u svoju garderobu.

Zanimljivo je da su izabrale potpuno drukčiji stajling, ali obje su to učinile bez greške. Dok je Jelena gležnjače kombinirala uz traperice i trendi karirani sako, Izabel ih nosi uz bijelu romantičnu haljinu na eventu koje su organizirale u čast svog poslovanja.

Instagram
Izabela Kovačić

Naime, sa starijom sestrom Ivanom Lučić prije godinu dana pokrenula je trgovinu organskih proizvoda za djecu. Studentica ekonomije s adresom u Madridu, osim izgledom, pozornost španjolskih medija plijeni i svojom poslovnom ambicijom. Njezin brend ‘Lunilou' plasira dječju odjeću od organskih materijala. Objasnile su kako imaju ljude koji se bave proizvodnjom materijala, a one ih dizajniraju, biraju boju, veličinu i količinu. Krenuli su s dječjim cipelicama, a sada se posao opako širi.

Linker
23. travanj 2024 16:10