Maja Jurović/Hanza Media /
Svi imamo bar jedne takve

Modni deja vu: Monika Kravić dvije sezone ne odvaja se od omiljenih natikača

Ljeta dolaze i prolaze, a Monika Kravić ne može se zasititi luksuznih komada s potpisom britanske dizajnerice koju obožavaju Amal Clooney, Gwyneth Paltrow i mnoge druge slavne dame.

Svaka žena u garderobi ima nekoliko modnih dodataka od kojih se nikad ne želi oprostiti.

Za Moniku to su udobne natikače s visokom platformom koje sitnoj voditeljici dodaju nekoliko centimetara, a u isto vrijeme dozvoljavaju da se osjeća ugodno i nesmetano juri gradskim asfaltom.

Davor Matota

Natikače u kombinaciji plave, crvene i bijele boje potpisuje britanska dizajnerica Stella McCartney, koja ih je predstavila u svojoj prošlogodišnjoj ljetnoj kolekciji, kad ih je Monika i zavoljela.

Press foto

Gumeni potplati visoki su čak 7 centimetara i nazubljeni na dnu, a gornji je dio natikača izrađen od udobnog trapera koji dozvoljava stopalu da diše. Kad su izašle u prodaju, cijena im je bila veća od 2.000 kuna dok se sada na sniženju mogu naći za petstotinjak kuna.

Prošlog ljeta Monika ih je nosila uz lepšravu bijelu haljinu cvjetnog uzorka i još jedan upečatljiv komad Stelle McCartney - bijelu torbicu od imitacije krokodilske kože.Torba u modelu Falabella Box, koja se prodaje po cijeni od 908 eura, i ove je sezone bila posebno pa ju je nosila u spoju s natikačama od kojih se ne odvaja

Maja Jurović/Hanza Media /

Press Foto

Linker
20. travanj 2024 06:52