Instagram
TREND

Modni dvoboj Lucije Lugomer i Lejle Filipović: Tko bolje nosi seksipilan dodatak?

Jedan mali detalj obje su odabrale i zahvaljujući njemu ležerne kombinacije su postale mnogo zanimljivije i upečatljivije.

Iako ih već nekoliko sezona nose na ulicama prijestolnica mode, čarape na štikle kod nas još uvijek nisu "zaživjele" kao modni trend. Ipak, svoj trenutak slave ima njihova mrežasta verzija koju obožavaju naš najpoznatiji plus-size model Lucija Lugomer i bivša Miss Hrvatske i poduzetnica Lejla Filipović.

Lucija je za večernji izlazak odabrala traperice i bijelu majicu te kimono bordo boje s cvjetnim uzorkom. Kako kombinacija ne bi bila toliko jednostavna – dodala je mrežaste čarapice s mašnom oko gležnja koje su savršeno upotpunile klasične crne salonke.

Lucija Lugomer
Instagram

Istim trikom poslužila se i Lejla Filipović za izlazak sa suprugom Tarikom Filipovićem: traperice, bijela košulja „začinjena“ crnim remenom i crni kaputić bili su odlična podloga za igranje s dodacima. Ona je odabrala štikle s tigrastim uzorkom, a zahvaljujući trapericama koje su sezale do sredine potkoljenica, crne mrežaste čarape, koje će svakom outfitu dodati dozu seksipila, našle su se u fokusu.

Lejla Filipović
Instagram

Linker
24. travanj 2024 19:51