Meghan u rujnu prošle godine nosila isti model
 Max Mumby / Max Mumby/Indigo/Getty Images
čista klasika

Modni dvoboj Melanije i Meghan: Obje su se mudro poslužile istim modnim trikom

Vojvotkinja od Sussexa imala je svoj prvi kraljevski zadatak koji je obavila sama u Londonu, dok je prva dama pratila svog supruga pratila na 73. zasjedanju Opće skupštine Ujedinjenih naroda.

U svim važnijim prigodama poznate dame u ormar će posegnuti za nepogrešivom kombinacijom – crnom haljinom i cipelama s visokom potpeticom, a to najbolje znaju i najmoćnije žene današnjice.

Vojvotkinja od Sussexa pojavila se na izložbi 'Oceania art exhibition' na Kraljevskoj umjetničkoj akademiji u Londonu. Kako je riječ o njezinom prvom službenom pojavljivanju potrudila se da njezina modna kombinacija ostane itekako zapažena. Meghan Markle (36) kao nova članica kraljevske obitelji zablistala je u midi crnoj, ženstvenoj haljini s remenom koju potpisuje francuska kuća Givenchy.

Max Mumby / Max Mumby/Indigo/Getty Images
Meghan u rujnu prošle godine nosila isti model

I za ovu prigodu Meghan je iz ormara izvukla svoje najdraže salonke brenda Aquazzura koje je nakon vjenčanja za princa Harryja nosila više puta.

Max Mumby / Getty Images
meghan maše

Max Mumby / Getty Images
Meghan u crnoj haljini

Preko 'bare', Melania Trump (48) se poslužila istim trikom dok je bila u pratnji predsjenika SAD-a koji je držao govor na skupštini Ujedinjenih naroda. Prva dama izgledala je elegantno u crnom modelu košulja – haljine za koji je zaslužna francuska modna kuća Dior.

Haljina ima kragnu, gumbe i džepove, a struk je istaknula tankim crnim remenom.



U.S. first lady Melania Trump smiles as she waits for U.S. President Donald Trump (not pictured) to depart the podium after he addressed the 73rd session of the United Nations General Assembly at U.N. headquarters in New York, U.S., September 25, 2018. REUTERS/Carlo Allegri - HP1EE9P18722S
REUTERS

Obje dame su za važna događanja izabrale čistu klasiku, znajući da neće pogriješiti. Bojama bi sebe stavile u prvi plan i zasjenile prigodu na koju su stigle.

Linker
19. travanj 2024 17:03