Jelena Rozga provjerila je novu kolekciju brendova BUREK i SHERIFF & C.
 John Pavlish
ovako to može samo ona

Modni spoj za kopirati: Romantična suknja Jelene Rozge pravi je hit, ali čizme su kulerski komad za poželjeti

Pjevačica koja inače njeguje nježni i romantični stil napravila je mali odmak i svoj stajling začinila dozom buntovnog, u čemu su glavnu riječ vodile jakna i cool čizme.

'Grubi' komadi poput bajkerske kožne jakne sa zakovicama jako se dobro slažu sa ženstvenim komadima poput slip suknje, a za tim se pri kombiniranju outfita vodila i Jelena Rozga čiji stajling nije teško kopirati ako ste u potrazi za proljetnom modnom inspiracijom.

Pjevačica je odlično spojila modne komade i kombinirala različite stilove koji zajedno čine trendi izgled - pogodila je s hit suknjom koju potpisuje brend Ganni i čija cijena iznosi nešto više od 1500 kuna, a nosila ju je uz kaubojske čizme s metalnim vrhom koje dolaze s potpisom Isabel Marant i cijenom od gotovo 7000 kuna.

Model suknje laskao je njezinoj figuri, a pristajat će svakome - riječ je o suknji na preklop koji voli mršavu građu, kao i obline te je za proljeće jedan od najpoželjnijih modela među trendsetericama kada su u pitanju midi suknje. Uz ovu bijelu, brend Ganni nudi i zeleni model ukrašen crnim točkama.

Sitne točkice na bijeloj podlozi i satenski materijal činili su ovu kombinaciju ženstvenom, dok su s druge strane kožna jakna i čizme dale pjevačici frajerski štih što su upotpunile i sunčane naočale. Iako je složila monokromatsku kombinaciju s crnim i bijelim komadima, outfit, u kojem je stigla na večernje druženje u zagrebačkoj multibrand trgovini B.A.R.A.B.A., nikako nije izgledao dosadno već su razigrane točkice, lepršavi volani i cool modni dodaci Jeleni priskrbili modnu peticu za stajling.

John Pavlish
Jelena Rozga provjerila je novu kolekciju brendova BUREK i SHERIFF & C.

U high street ponudi švedskog brenda H&M pronašli smo gotovo isti model suknje čija cijena iznosi nešto više od 200 kuna.

Mango, Zara, H&M, Net-a-Porter
Mango jakna (899,90 kn), Zara majica (49,90 kn) H&M suknja (29,99 €), Isabel Marant čizme (920 €)

Linker
23. travanj 2024 23:17