Profimedia
bar jedan u ormaru

'Modni ulov' u kojem ćete biti odlično odjeveni još nekoliko sezona

Obožavaju ga djevojke koje se pojavljuju na street style fotografijama, a zbog prilagodljivosti stilovima i godišnjim dobima, u njega bi se mogli zaljubiti i vi...

2018. godina fokusira se na žensku snagu i ravnopravnost, stoga ne čudi što su se u modu vratila i ženska odijela. Za nadolazeće proljeće najavljuje se boom moćnih odijela u žarkim bojama, a ako želite igrati na sigurno, svoje karte stavite na sivo odijelo koje se još uvijek može kupiti u brojnim high street trgovinama.

Olivia Palermo

Women Fashion Show SS 2018
Ermanno Scervino street style
Milan - Italy
23 september 2017
id  112995_002
*not exclusive, Image: 350345110, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, SGP
Profimedia, SGP

Odijelo s klasičnim 'dogtooth' uzorkom još je prošle godine oduševilo trendseterice diljem svijeta pa smo ga na street style fotografijama imali priliku vidjeti raznim kombinacijama i krojevima.

Ako još niste kupili taj klasični spoj blejzera i hlača, zavirite u H&M, Mango i Stradivarius, ili u online dućane ASOS i Topshop, gdje ćete bez problema pronaći model koji će savršeno pristajati vašoj građi.

H&M

Sivo odijelo praktično je jer se može nositi u svim prigodama; uz klasičnu košulju li dolčevitu na posao, uz T-shirt na kavu ili u kino, a uz korzet ili bodi na romantičnu večeru.

Blejzer se može nositi samostalno, uz traperice, minice od kože i lepršave haljine, a hlače od odijela izgledat će chic uz majice s natpisima, oversize veste, kožne jakne i tunike.

Važno je napomenuti da žensko odijelo odlično izgleda i uz tenisice i uz štikle, a ako vam dosadi, uvijek možete promijeniti gumbe ili dodati patentne zatvarače pri dnu nogavica.

Stradivarius

Baš zbog svoje prilagodljivosti, ovaj komplet spašavat će vaš od modnih nedoumica još sezonama, bez obzira na godišnje doba.

Linker
12. travanj 2024 12:26