Maja Jurović
Uvijek zapažena

Modnu blogericu se na špici gledalo zbog koketne mini haljine i glam balerinki

Povratak nekima mrskih, a drugim omiljenih balerinki prije nekoliko je sezona najavila kuća Miu Miu, a poznata hrvatska blogerica Isabella, koju na Instagramu prati 266 tisuća pratitelja, odlično ih je iskombinirala s koketnom ljetnom haljinicom.

Isabella Rakonić jedna je od najpoznatijih blogerica u Hrvatskoj, koju zahvaljujući odličnom smislu za modu smatraju influencericom čiji je stil vrijedan kopirati.

Vitka plavokosa blogerica obožava ženstvene uzorke i krojeve, lepršave haljinice, romantične bluze i vruće hlačice, a u njezinom ormaru nalazi se pregršt hit komada s dizajnerskim potpisom.

Kako se najpoželjniji komadi razvikanih modnih kuća mogu uklopiti u nepretenciozan dnevni outfit Isabella je pokazala na zagrebačkoj špici, gdje je nedavno okretala glave u ultra kratkoj bijeloj tunici.

Spica / Zagreb 28.07.2018. / foto: Maja Jurovic / Izabela Rakonic
Maja Jurović

Uz jednostavnu haljinicu bez rukava, isticale su se hit balerinke kuće Miu Miu u nude boji, s kopčama i vezicama gingham uzorka.

Press foto

Ove trendi balerinke obožavaju slavne influencerice diljem svijeta, a mnogi su ih high street brendovi poput Zare već pokušali kopirati. Trenutno se putem interneta mogu kupiti po cijeni od 590 eura, odnosno 4.300 kuna.

Spica / Zagreb 28.07.2018. / foto: Maja Jurovic / Izabela Rakonic
Maja Jurović

U ljetnu šetnju centrom grada Isabella je 'povela' i svoju omiljenu Chanel torbicu klasičnog modela od proštepane kože čija se vrijednost procjenjuje na oko 25.000 kuna.

Press foto

Uz te damske modne dodatke bio je potreban samo jedan pomodan detalj da zaokruži ovu mladenačku modnu priču pa su se u glavnoj ulozi našle naočale u stilu devedesetih, kave ovih dana nose brojne slavne cure.

Linker
18. travanj 2024 02:57