Davor Matota / Hanza Media
flower love

Na listi želja: Matija Vuica ima najšarmantniji ceker na špici

Torbice i cekeri od prirodnih materijala ljetni su favorit svake trendseterice, a u njih se zaljubila i naša poznata dizajnerica čiji je razigrani model podignuo njezinu damsku kombinaciju.

U centru Zagreba Matija Vuica nije mogla proći neopaženo. Poznata po svom posebnom i istančanom stilu, u damskoj haljini u stilu 50-ih godina koračala je u salonkama s tankim remenom oko gležnja. U cvijeću od glave do pete, haljina prošarana crvenim, plavim i bijelim cvijećem donijela je dašak romantike i ženstvenosti na špicu, a pletenim cekerom s ukrasnim resama dodatno je začinila stajling i dala mu ljetnu notu.

Haljina u stilu košulje isticala se otvorenim ramenima i uzorkom te je krojem laskala figuri dizajnerice. Bezvremenski kroj haljine slagao se s torbicom čija popularnost ne jenjava niti ove sezone. Umjesto klasičnog modela cekera, jedan ukrašen efektnim detaljima ili bojama je osvježenje svakoj kombinaciji, bilo da se nosi u casual stilu traperica i majice ili pak ženstvenom stilu s haljinom poput Matijine. Kako se uvijek voli poigrati zanimljivim modnim dodacima, nije odoljela niti upečatljivim sunčanim naočalama čiji su okviri u obliku srca.

Spica / Zagreb 08.06.2019. / foto: Davor Matota / Matija Vuica
Davor Matota / Hanza Media

U narednim mjesecima torbe od pletenih materijala su svakodnevni modni dodatak zaljubljenica u modu, a ponuda trgovina puna je modela od kojih će svatko pronaći jedan po svom ukusu. Ako ste u potrazi za jednim sličnim ovom koji je nosila dizajnerica, istražili smo kolekcije high street i dizajnerske ponude i pronašli one kojima je teško odoljeti.

Spica / Zagreb 08.06.2019. / foto: Davor Matota / Matija Vuica
Davor Matota / Hanza Media

Linker
05. travanj 2024 07:54