Splash
Samo nek je domaće

Na obiteljskom ljetovanju kraljica Letizia nosi pristupačne cipele španjolskog brenda

Za ljetni obiteljiski portret, španjolska kraljica odjenula je elegantnu midi haljinu razvikanog modnog brenda i pristupačne espadrile u nude tonovima.

Kralj Felipe VI i njegova supruga Letizia svoje su djevojčice poveli na ljetovanje na Mallorcu, najveći španjolski otok.

Popularna kraljica čaroban krajolik iskoristila je za obiteljsko fotografiranje za koje su ona i princeze Leonora i Sofia odjenule prozračne ljetne haljine, dok je suprug izgledao markantno u košulji sa svijetloplavim prugama i bež hlačama.

Splash

Elegantna Letizia blistala je u rupičastoj bijeloj haljini bez rukava, koju potpisuje Hugo Boss, jedan od najdražih joj brendova.

Chic 45-godišnjakinja obožava dizajnerske cipele, no još joj je draže promoviranje španjolskih brendova pa je u koferu ponijela neodoljive platforme brenda "Mint&Rose".

Splash

Praktične espadrile u nude nijansama izrađene su od platna i brušene kože te imaju petu od 8.5 centimetara, i predstavljaju stopostotni španjolski proizvod.

Cipele modela "Sardinia" na službenoj su se stranici brenda "Mint&Rose" prodavale po cijeni od 115 eura, a sada su snižene na 97 eura, odnosno 715 kuna. Ne treba ni reći da su, zahvaljujući zgodnoj kraljici, ove cipele već rasprodane.

Mint&Rose

Djevojčice Leonoroa i Sofia majčin su outfit stilski popratile haljinicama A-kroja u plavoj i bijeloj boji te metalik sandalama s remenčićima.

Splash

Linker
20. travanj 2024 13:59