Ivana Ergić
 Maja Jurović
stajliš po zagrebu

Na špici je opet došlo do usijanja: Bivša misica nosila je teatralnu bundu, ali ipak svi su gledali u opasno dobre čizme

Kada je osvojila titulu miss Hrvatske, manekenka je pažnju privukla kratko ošišanom frizurom koja je pristajala njezinom licu. Danas njeguje sasvim drugačiju frizuru, no neke stvari nisu se promijenile pa kroz godine stajliš izgledom bivša miss opravdava titulu koju je nosila.

Bivša Miss Hrvatske iz 2006. godine i poduzetnica na zagrebačke ulice donijela je damski look. Ivanu Ergić upoznali smo s kratkom kosom, no danas, 14 godina kasnije nosi njeguje duge kestenaste uvojke. Nakon što je neko vrijeme bila u fokusu javnosti, Ivana se povukla sa scene te se posvetila izradi unikatnih lampi, no i dalje je rado viđena u centru grada gdje svojim izgledom uvijek privuče poglede prolaznika. Kosu je obuzdala modnim dodatkom koji je neko vrijeme pao u zaborav, a ujedno služi i kao toplo pokrivalo za glavu. Plisirani crveni turban u njenom outfitu bio je šik zamjena za kapu, a ujedno je i frizuri dao sasvim drugačiji izgled.

Rođena Vodičanka za šetnju gradom izašla je u stajlingu koji je uskladila do sitnih detalja, pa je uz crveni turban pristajala njezina damska bunda boje crvenog vina, a ispod nje nosila je crvenu bluzu. Turban kakav je nosila Ivana može se pronaći u trgovinama, no lako ga možete napraviti i pomoću tankog šala ili marame, kao odmak od klasične kape ili šešira. Casual štih stajlingu dale su skinny traperice u boji isprane sive, a visoke čizme kao jedan od najpopularnijih izbora obuće ove zime zaokružile su njezin stajling. Dok većinom viđamo sigurne boje čizmi, poput crne ili smeđe, Ivana je nosila upečatljive u bijeloj boji.

Spica / Zagreb  11.01.2020. / foto: Maja Jurovic / Ivana Ergic
Maja Jurović
Ivana Ergić

Bershka, 379,90 kn

&Other Stories, €192.99 (Asos)

Aquazzura, €696.50 (Net-a-Porter)

Linker
13. travanj 2024 00:42