Maja Jurovic
ultimativni hit

Na špici u 'tatinim tenisicama': Josipa Pavičić Berardini odbacila štikle i prigrlila novi trend

Trend 'tatinih tenisica' već se nekoliko sezona provlači kroz profile poznatih modnih influencerica, a prepoznala ga je i Zadranka Josipa Pavičić Berardini koja inače preferira elegantne potpetice.

Spisateljica i bivša voditeljica Josipa Pavičić Berardini svojim izgledom uvijek privlači pažnju, bez obzira nosi li glamurozne kreacije ili jednostavne sportske outfite. Vitku Zadranku navikli smo viđati u ženstvenim haljinama i visokim potpeticama, no u posljednje vrijeme za jurnjavu gradom radije oblači tenisice kultnog modela Nike Huarache u spoju sa zabavnim i mladenačkim odjevnim komadima.

Maja Jurovic

Snimljena je u centru Zagreba u zanimljivoj puf suknji bogatog volumena, s crnom elastičnom pasicom oko struka.

Spica / Zagreb 12.05.2018. / foto: Maja Jurovic / Josipa Pavicic Berardini aka Yo
Maja Jurovic /

Suknju koja je privlačila poglede, Josipa nosi uz kratku traper jaknu i crno bijele tenisice koje su na dobrom glasu kod modnih znalaca.

Model tenisica Nike Huarache 1991. godine izašao je u javnost i odmah postao veliki hit. Premda je originalno namijenjen trčanju te inspiriran vodenim sportovima, brzo je našao svoje fanove van trkače staze, koji su ga poželjeli nositi uz traperice, za svakodnevne prigode. Upravo ovaj model u seriji 'Seinfeld' rado je nosio poznati komičar Jerry.

Press foto

Prije nekoliko sezona, kad je postao popularan trend 'tatinih tenisica', djevojke i žene diljem svijeta ponovno je oduševio model tenisica Huarache, koje se u 2018. godini nose uz haljine i suknje.

Veliki trend prepoznala je i Josipa koja ih je zgodno iskombinirala s ruksakom, traperom i cool suknjom.

Maja Jurovic

Crvenokosa spisateljica prošle je godine objavila četvrtu knjigu pod nazivom "Šest milimetara" u kojoj je otvoreno progovorila o svojoj borbi s karcinomom dojke. Odala je i kako joj je tijekom liječenja velika podrška bio bivši suprug, s kojim njeguje zdrav odnos i nakon razvoda.

‘Moj suprug Nico bio je pun optimizma. Stalno mi je govorio: “Forca, Jo!” Želio je da se vratim na staro i da opet bu dem ona vesela i vedra Josipa, puna života i neiscrpne energije. Znam da je bio dobronamjeran i da je želio ženu u koju se zaljubio, ali ja to više nisam bila. Niti ću ikada više biti kakva sam bila. I dalje volim svog supruga I on će zauvijek biti posebna osoba u mom životu. Sretna sam i što smo ostali u dobrim odnosima i što se zajednički brinemo o našem Roccu. Ali naši su se putevi razdvojili. Prije nego sam odlučila nastaviti živjeti u Hrvatskoj, razgovarala sam i s Roccom, i sa psiholozima, i sa svojim suprugom, jer nisam bila bitna ja nego Rocco. Bez obzira kako se osjećala, morala sam učiniti najbolje za svoje dijete. I skupa smo odlučili da je za Rocca najbolje da ostane u Italiji’, ispričala je tada Josipa za magazin Gloria.

Linker
18. travanj 2024 03:57