Instagram
jedna od najbolje odjevenih

Najbolja prijateljica Meghan Markle gotovo zasjenila mladenku u raskošnoj haljini

Meghanina jednostavna druga vjenčanica potpuna je suprotnost od raskošne kreacije koju je njezina prijateljica odabrala za svadbenu večeru - a o kojoj danas svi pričaju.

Na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle celebrity gostiju nije nedostajalo: došli su Clooneyjevi, Beckhamovi, Oprah, ali i cijela njezina ekipa iz serije 'Suits' u kojoj je glumila. Među njima bila je još jedna slavna dama i jedna od najboljih prijateljica vojvotkinje od Sussexa – Priyanka Chopra.

WINDSOR, ENGLAND - MAY 19:  (L-R)Abigail Spencer and Priyanka Chopra arrive at the wedding of Prince Harry to Ms Meghan Markle at St George's Chapel, Windsor Castle on May 19, 2018 in Windsor, England.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images
Glumice Abigail Spencer i Priyanka Chopra, prijateljice Meghan Markle

Indijska glumica bila je jedna od onih koja je sve odradila po pravilima kraljevskog vjenčanja kada je stigla na svadbenu ceremoniju u Kapelicu sv. Jurja u Windsoru, ali je sve nadoknadila na svečanoj večeri u Frogmore House gdje je princ Charles ugostio 200 odabranih uzvanika.

Instagram

Naime, za vjenčanje u crkvi Priyanka Chopra je odabrala kostim Vivienne Westwood u nijansi lavande i uskladila ga s šeširom u istoj boji, dok je navečer doslovno zablistala u elegantnoj kreaciji kuće Dior. Mnogi su glumici prigovorili da je odabirom šljokičaste kreacije zasjenila svoju prijateljicu na njezin veliki dan, ali teško da je netko mogao zasjeniti Meghan Markle koja je u jednostavnim vjenčanicama – najprije onoj s potpisom Givenchy, a zatim i večernjoj varijanti s potpisom Stelle McCartney – zračila prirodnom ljepotom i srećom.

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19:  Prince Harry and Meghan Markle leave St George's Chapel after their wedding in St George's Chapel at Windsor Castle on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Jane Barlow - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19: Duchess of Sussex and Prince Harry, Duke of Sussex leave Windsor Castle after their wedding to attend an evening reception at Frogmore House, hosted by the Prince of Wales on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Steve Parsons - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

Linker
17. travanj 2024 12:21