Instagram
trudnoća sa stilom

Najglamuroznija hrvatska trudnica i u blaženom stanju očarava stajlinzima

Iako je u 31. tjednu trudnoće, zagrebačka dizajnerica Marina Matić (31) koja stoji iza brenda Larie ne odriče se uskih glamuroznih izdanja s vlastitim potpisom

Visoke temperature ljubiteljica mode Marina Matić iskorištava za stajlinge zbog kojih zaslužuje titulu najglamuroznije domaće trudnice. Posebne kombinacije bira i tijekom godišnjeg odmora u Italiji koji provodi sa suprugom Krešom Matićem i njegovom kćeri, 13-godišnjom Tarom koju ima iz prijašnje veze. 'Tara jedva čeka brata. Nas dvije se obožavamo, ja sam njezina najbolja prijateljica, i ona moja', rekla nam je nedavno Marina koja porođaj planira u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

Instagram
Instagram

Posebne kombinacije bira i tijekom godišnjeg odmora u Italiji koji provodi sa suprugom Krešom Matićem i njegovom kćeri, 13-godišnjom Tarom koju ima iz prijašnje veze. 'Tara jedva čeka brata. Nas dvije se obožavamo, ja sam njezina najbolja prijateljica, i ona moja', rekla nam je nedavno Marina koja porođaj planira u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

Instagram
Instagram

Instagram

A da su joj svi kilogrami otišli u trbuh dokazuje i fotografija s ljetovanja na kojoj bi malo tko povjerovao da je u trećem tromjesečju.

Instagram

Iako su počeci bili teški zbog mučnina i umora, s nestankom istih Marina se vratila na posao gdje provodi i po devet sati dnevno jer već za jesen ova zaljubljenica u modu priprema novu kolekciju.

Linker
24. travanj 2024 15:24