Splash News
Brend koji volimo

Najpoželjnije čizme i ove zime nose se na špici, ali i na snijegu!

Ili ih volite, ili mrzite - nema sredine. A sudeći po tome da su jedan od najpoželjnijih zimskih komada - i to već punih 39 godina - čini se kako ih trendseterice itekako vole.

Praktične i tople čizme i dalje su jedan od najpopularnijih komada, pogotovo kad temperature padnu na jednoznamenkaste vrijednosti. Uz ovčje krzno, kožu i potplat nema straha od zime pa su obavezna oprema onima koji planiraju zimovanje ili skijanje. No, "uggsice" se više ne nose samo u prirodu, već i u gradske avanture. Navlače se prije posjeta adventskim kućicama, kako bi noć mogla što dulje potrajati, a poslovne žene jedva čekaju trenutak kad se iz cipela s visokim potpeticama mogu presvući u svoje tople buce. S njima se slažu i brojne poznate dame poput manekenki Gigi Hadid i Gisele Bundchen, pjevačice Jennifer Lopez te glumice Blake Lively, koje paparazzo fotografi na snimanjima editorijala, spotova ili filmova često "uhvate" u "uggsicama".

Gigi Hadid seen leaving the gym and looking stylish in New York City, NY on March 19, 2015.
<P>
Pictured: Gigi Hadid
<B>Ref: SPL979432  190315  </B><BR/>
Picture by: Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash News

Brend su u kalifornijskom gradu Santa Monici 1978. godine osnovala dva muškarca - australski surfer Brian Smith i njegov partner Doug Jensen. Čizme izrađene od ovčje kože i vune u prvoj godini prodali su u samo 28 pari, ali UGG čizme su s godinama postajale sve traženije. Vrhunac popularnosti doživjele su početkom milenija kad su krasile stranice najprestižnijeg modnog magazina Vogue, iako je i tada bilo onih koji su smatrali da su to čizmice samo za "po doma".

Danas su pak trendsetericama nezamisliv dio zimskog outfita, jer, osim što neodoljivo griju stopala, trendi su i na špici, ali i na snijegu! A osim pripadnica ljepšeg spola, proteklih nekoliko sezona, na njih su oko bacili i muškarci. U nastavku pogledajte tri modne kombinacije koje smo pripremili.

Mango/Max&co/Massimo Dutti/Office Shoes
Poslovni šik: traperice Mango, kaput Mango, košulja Max&co., torba Massimo Dutti, čizme UGG

H&M/Zara/Office Shoes
Inspirirano 80-ima: parka H&M, oversized dolčevita Zara, hlače visokog struka H&M, čizme s remenčićem UGG (Shoe Box)

Zara/Office Shoes
Kava na špici: jakna u pilotskom stilu Zara; čizme UGG (Shoe Box), midi suknja Zara, dolčevita Zara

Linker
17. travanj 2024 18:44