PO NAJBOLJIM CIJENAMA

Najpoželjniji ljetni komadi s hrvatskim potpisom su na popustu: Odabrale smo 11 koje ćete nositi i nakon ove sezone

Visoke ljetne temperature ne popuštaju, ali osvježenja donose odlični popusti na kojima možemo uhvatiti najpoželjnije komade sezone po nevjerojatnim cijenama.

Visoke ljetne temperature ne popuštaju, ali osvježenja donose odlični popusti na kojima možemo uhvatiti najpoželjnije komade sezone po nevjerojatnim cijenama.

Upravo takvu ponudu sa sniženjima do 60 posto donosi i Varteks, brend koji nas uvijek asocira na eleganciju i kvalitetu. S obzirom na to da ljeto još uvijek traje, idealno je vrijeme da se počastite zamamnim komadima iz Varteksove ponude u kojoj možete pronaći odlične ženske i muške komade.

Žuta haljina (790 kn prije popusta, 553 kn s popustom); haljina s floralnim uzorkom (790 kn prije popusta, 553 kn s popustom); mala crna haljina (790 kn prije popusta, 474 kn s popustom)

Visoke temperature iziskuju što manje odjeće, ali kako bi istovremeno ostali decentni i elegantni, najbolji odabir su ležerne haljine. Za poslovne kombinacije i svakodnevne obaveze ne možete pogriješiti s pamučnom haljinom bez rukava srednje dužine u upečatljivoj žutoj nijansi. Remen u mornarsko plavoj boji naglasit će vaš struk, a haljina se s lakoćom kombinira uz visoke potpetice, ali i jednostavne ravne sandale. Ukoliko više preferirate ljetnu razigranost s kombinacijom boja, onda je pamučna haljina floralnog uzorka idealna opcija za vas. Ostavite je u prvom planu uz minimalnu količinu nakita i jednostavnu obuću i torbicu u jednoj od boja koje se nalaze na haljini. A kakav je to ormar bez male crne haljine? Modni klasik ovoga puta dolazi u romantičnom A kroju s naglašenim strukom, a ovaj tip haljine postat će vam najbolji prijatelj jer je idealna za apsolutno svaku priliku.

Bijeli sako (990,00 kn prije popusta, 495,00 kn s popustom); bijele hlače (555,00 kn prije popusta, 277,50 kn s popustom); pamučna haljina (790 kn prije popusta, 474 kn s popustom); hlače (495,00 kn prije popusta, 346,50 kn s popustom)

Jedan od najpoželjnijih trendova sezone su ženska odijela, a ljetno ruho dobivaju zahvaljujući bijeloj boji, ali i iznimno popularnoj boji fuksije. Kombinacija lana i viskoze osigurat će vam udobnost tijekom čitavog dana, a sako s naglašenim strukom idealno se nadopunjuje s hlačama palazzo kroja. Upravo taj širi kroj garantira da stoje na svaku građu tijela, a odijelo možete dodatno naglasiti majicom s uzorkom i špagericama. Ljubiteljice nesputanih komada oduševit će pamučna haljina koja ne sputava ni u jednom trenutku, a nabori na leđima daju joj poseban touch. Ako ipak preferirate geometrijske uzorke i linije, uskladite jednostavnu bluzu bijele boje uz hlače koje osvajaju na prvi pogled. Kombinacija pamuka i elastana osigurat će vam udobnosti tijekom cijelog dana, a ravan kroj nogavica i duljina 7/8 vizualno će izdužiti liniju tijela.

Muška košulja (295,00 kn prije popusta, 236,00 kn s popustom)

Muška ponuda također se bazira na najboljim ljetnim komadima. Klasična košulja za ljetne vrućine neka bude od lana s udjelom pamuka, a možete birati između tri boje: klasično bijele, svjetlo plave i plave.

Muški sako (1.595,00 kn prije popusta, 1.116,50 kn s popustom)

Košulja se idealno nadopunjava uz sako klasičnog kroja, izrađen od sto postotnog lana u kojem vam ni u jednom trenutku neće biti prevruće. Možete birati između smeđe i plave boje, a upravo je plava IT boja kada su u pitanju odijela.

Muški sako (1.595,00 kn prije popusta, 797,50 kn s popustom); muške hlače (695,00 kn prije popusta, 417,00 kn s popustom)

Uz sako kojeg krasi zanimljiva decentna struktura te pasirajuće hlače, možete bez problema otići na poslovni sastanak, ali i na ležerno druženje tijekom godišnjeg odmora. Pamuk i lan garantiraju udobnost i lakoću kretanja, a boja odijela omogućava poigravanje s majicama i košuljama, ali i neobičnim tenisicama i sandalama za potpuni ljetni look.

Sve ove fantastične komade možete pronaći i na web shopu.

Linker
26. travanj 2024 02:50