Getty Images
poput leptirice

Napokon odmak: Angelina Jolie blista u trendi boji i kroju kakav rijetko nosi

Američka glumica posljednjih dana radi na promociji novog filma 'Zlurada 2'. S kolegicom je novinarima pozirala i u Rimu gdje je u neočekivanoj dizajnerskoj kreaciji izgledala bolje no ikada.

Neko vrijeme glumica Angelina Jolie (44) punila je medijske stupce zbog svog, kako su je mnogi prozivali, premršavog i gotovo anoreksičnog izgleda. Vjerna crnoj, rijetko smo je mogli vidjeti u bojama, a tamni outfiti dodatno su naglašavali njezinu krhku građu.

U Rimu se sastala s kolegicom Michelle Pfeiffer (61) i servirala nam modnu kobinaciju koja joj je pristajala kao salivena. Angelina je napravila odmak od svog uobičajenog modnog izričaja i odijenula zanimljivu kreaciju iz Givenchy Couture kolekcije. U nježnoj lila boji, tunika s tankim naramenicama od plisiranog materijala laska mršavoj građi zbog neobičnog kroja - u struku je skupljena u mašnu i asimetrično pada niz tijelo pa čini oblik leptira. Uz ljubičastu tuniku, glumica je nosila crne hlače i salonke iste boje. Ovakav komad zaslužan je za wow-efekt kojim je glumica privukla sve poglede na sebe. Kosu je pustila u laganim valovima i uz ovakvu kombinaciju nosila je umjereni make-up.

ROME, ITALY - OCTOBER 07:  Angelina Jolie attends the photocall of the movie
Getty Images

Angelina Jolie najiskrenije do sada progovorila o razvodu s Bradom: 'Postala sam nebitna, izgubila sam dio sebe'

Glumica Michele Pfeiffer s kojom glumi u drugom nastavku filma '"Zlurada" također je odijenula crne hlače, one širokih nogavica i nosila ih uz satensku dolčevitu neutralne boje. Pfeiffer se u filmu pojavljuje u do sada nepoznatoj ulozi u Disneyjevom svijetu, gledamo je kao kraljicu Ingrith. U novom nastavku filma poznato lice je i Elle Fanning koja je utjelovila uspavanu ljepoticu Trnoružicu.

ROME, ITALY - OCTOBER 07:  Angelina Jolie and Michelle Pfeiffer attend the photocall of the movie
Getty Images

ROME, ITALY - OCTOBER 07:  Angelina Jolie attends the photocall of the movie
Getty Images

Linker
19. travanj 2024 09:21