Instagram
za čistu peticu

Napokon znamo čiju je fenomenalnu haljinu Izabel Kovačić nosila na obiteljskom vjenčanju

I dok je dio nogometnog svijeta bio na vjenčanju u pitoresknim istarskim Balama, gdje su bračne zavjete razmijenili pjevačica Franka Betelić i vatreni šarmer Vedran Ćorluka, u Sesvetskim je Selima bila još jedna svadba na kojoj su bili uvaženi uzvanici iz nogometnog svijeta, Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel.

U istoj crkvi Svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima u kojoj su se 17. lipnja prošle godine vjenčali Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel, proteklog se vikenda udala i dvije godine mlađa sestra našeg vatrenog reprezentativca, Jelena Kovačić.

Mnogi su oko bacili na prekrasnu crnu haljinu koju je nosila Izabel Kovačić, inače zaljubljenica u modne trendove koju ne respektiraju samo Hrvatice, već i mnogo šire - slovi za jednu od modno najzanimljivijih supruga igrača madridskog Reala za koji igra i Mateo. Kreacija je na dijelu torza bila od čipke, dok su rukavi i donji dio, koja je sezao do poda, bili pokriveni resicama. U ruci je Izabel nosila malu torbicu s potpisom Louis Vuitton. Kosu je začešljala ustranu i blage uvojke pustila da joj padaju niz ramena.

Tvorac ove haljine napokon se javno pohvalio svojim elegantnim, sofisticiranim uratkom po kakvima je nadaleko poznat: 'Predivna Izabel za vjenčanje suprugove sestre odabrala je našu haljinu i to je bio apsolutni pogodak', napisao na Facebooku pokraj fotografije slavnog para renomirani domaći dizajner Ivica Skoko!

° ° #kovačić #mateo #kovačić #izabel @mateokovacic8 @izabelandrijanic

A post shared by Team Kovačić (@lenamateokovacic) on

Linker
18. travanj 2024 22:54