Rumer Willis
 Profimedia, Mega Agency
za sve prilike

Nema kraja trendu ovih sintetičkih hlačica, čak su i poznati poludjeli za njima

Malo koja trendseterica u ovom trenutku nema najuže hlačice u ormaru, one biciklističke! Trend su koji je još s Kim Kardashian prije nekoliko godina sišao s bicikla i izašao iz teretana, ravno na ulice. Modne znalke sve im češće daju glamuroznu notu, kombinirajući ih uz satenske košulje i sakoe... Pogledajte kako ih, unatioč činjenicu da su vrlo razotkrivajuće i još od sintetičkog materijala, nose strane i domaće zvijezde.

U vikendu iza nas paparazzi su uhvatili 30-godišnju glumicu Rumer Willis, kći Brucea Willisa i glumice Demi Moore, na tržnici u Los Angelesu. Pozornost je plijenila jer je uz ljupku cvjetnu košuljicu kombinirala crne biciklističke hlačice koje su naglasile njezine obline na koje je danas ponosna, iako je, znala je priznati, u prošlosti zbog njih imala komplekse. Kombinirala ih je uz crne tenisice i torbicu koja se može nositi oko pojasa, ali ona ju je nosila preko torza, za vrlo moderan gradski look.

EXCLUSIVE: Rumer Willis was seen shopping for fresh organic produce at the Studio City Farmers Market.
28 Jul 2019, Image: 461196624, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Rumer Willis

Slavni model Bella Hadid svoje je biciklističke hlačice kupila u kompletu s minijaturnim topićem i nosila ih na putovanju uz sportsku jaknu. Pravi je dokaz da ove hlačice nisu rezervirane za teretanu i šetnje po prirodi, već i za glamurozan dojam, čemu su svakako pridonijela dva njezina skupocjena kofera - jedan s potpisom Dior i drugi Louis Vuitton.

New York, NY  - Bella Hadid exits her NYC apartment with Dior and Louis Vuitton luggage in tow.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 460858772, License: Rights-managed, Restrictions: *DO NOT ALTER SET OR CROP PHOTOS*, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Bella Hadid

Model Emily Ratajkowski u ovom je stajlingu zaustavljala promet po New Yorku te je sportski dojam, koji su naglašavale i tenisice, 'razbila' upadljivim, okruglim zlatnim naušnicama.

New York, NY  - Model and Actress, Emily Ratjakowski stops traffic and turns heads showing off her sexy physique in a monochromatic biker shot set while walking her pup colombo with husband Sebastian Bear-McClard.

BACKGRID USA 6 JULY 2019, Image: 454936452, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN GERMANY, POLAND, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Modna i travel blogerica Sonja Kovač sve je rekla jednom objavom: 'Nakon napornih treninga napokon malo mode! Ne brinite, nisam u tajicama s treninga, ovo su druge!', napisala je uz fotografiju na kojoj pozira u ovom modnom komadu. Time je ova modna znalka dala do znanja da su biciklističke hlačice jednako poželjne za znojenje uslijed vježbanja, kao i na društvenim događanjima, čak i onim uglađenijim.

Instagram

Regionalna zvijezda rođena u Splitu i s beogradskom adresom, Severina Kojić, ovog je proljeća i ljeta u 'bickama' nekoliko puta viđena - na pozornici. Najprije ih je nosila u svibnju u Umagu - crne, glatke i sjajne uz šareni kombinezon s vrućim hlačicama i uz fetiš lakirane čizme preko koljena. Drugi put je nosila 'Barbie ružičaste', i to u lipnju u Vodicama, a navukla ih je ispod sportskih kratkih hlača iste nijanse i uz to kombinirala nešto svjetliji top s tankim naramenicama.

Instagram
Severina

Instagarm

Pjevačica iz Tučepa, Žanamari, definitivno nosi najkraću verziju ovih modnih aduta i to s punim pravom, jer često naglašava da se iznimno trudi za ovakav izgled, osobito vježbanjem, plivanjem i naravno, prehranom.

Linker
19. travanj 2024 21:10