Instagram
stilska inspiracija

Neodoljive marame su neizostavni modni dodatak i ovog proljeća: Ovako ih nose slavne Hrvatice

S jednim modnim dodatkom se u trenutku možete transformirati u chic Parižanku, a to je vječna marama, ukras koji volimo nositi iz sezone u sezonu.

Svestrana, a uvijek efektna, marama je modni dodatak koji se nosi na bezbroj načina. Za nju nećete morati izdvojiti puno iz svog budžeta, a običnom outfitu će dati sasvim drugačiji izgled i prožet će ga profinjenim i damskim izgledom. Znaju to i poznate Hrvatice koje u svoje modne kombinacije vole uključiti svilenu maramu.

Nose se u kosi - kao traka ili kao ukras visoke ili niske punđe i repa, no jednako će dobro funkcionirati i zavezana oko vrata, nonšalantno ili u strožem obliku poput kravate. S njima možete ukrasiti i torbu koja će dobiti sasvim novi izgled uz nju, a ako posjedujete veću, možete je nositi i zavezanu kao remen.

Zagreb, 110319.
Kinoteka.
Premijera filma Dom, redatelja Darija Pleica, odrzana je u kinu Kinoteka. Na fotografiji: Doris Pincic Rogoznica.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / Hanza Media
Voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica

Radijska voditeljica i omiljeno televizijsko lice Doris Pinčić-Rogoznica u svojoj kolekciji ima nekoliko primjeraka koje voli kombinirati za razne prilike. Influencerice Paula Šik i Lidija Lešić vole je nositi kao ukras na glavi, baš kao i glumica Marina Stjepanović kojoj je marama poslužila kao ukras frizure, a Isabel Kovačić velikom je maramom dobila tropski izgled. Sonja Kovač izgledala je poput prave Francuskinje kada je za vrijeme posjeta Parizu svoju maramu zavezala oko vrata.

U ponudi se nalazi raznobojni modeli, no posebno se ističu marame plisiranog materijala. Ukrašene sveprisutnim i razigranim točkicama ili pak trendi leopardastim printom, ovisno o ukusu će biti odličan dodatak za svaki dan. Uz njih, ističu se i one koje krasi motiv lanca, uzorka koji je ponovno stekao svoju popularnost dok je neko vrijeme bio zaboravljen. U proljetnim kombinacijama nećete pogriješiti niti s cvjetnim uzorkom kojeg rado biramo u ovom razdoblju pred nama. Neke od najljepših marama modela pronađite u našoj galeriji fotografija.

Linker
20. travanj 2024 04:13