instagram
TOČKA NA I

Neodoljive veste koje će i uz naobičniji stajling izgledati - WOW!

Iglom i klupkom vune svoju priču priča magistrica nutricionizma Sanda Mandić, koja je u pletenju pronašla način kako smiriti svoj razigrani duh.

Iglom i klupkom vune svoju priču priča magistrica nutricionizma Sanda Mandić, koja je u pletenju pronašla način kako smiriti svoj razigrani duh.

'Za pletenje kažu da je joga za mozak i jako sam sretna da sam pronašla sport koji me zanima', priča nam kroz smijeh kaže Sanda Mandić, nutricionistica koja se jednako dobro snalazi u omiljenom hobiju koji je pretvorila u neodoljiv brend naziva 'Točka na i'.

Kape, šalovi i veste od najkvalitetnije vune i konca nastaju u Sandinim rukama u kojima provode sate, a katkad i dane. Iako voli kičastu eleganciju, šljokice i perlice, svojim pletenim modelima daje dozu klasične elegancije koja pristaje svakoj konstituciji, ističe ono što je lijepo i prikriva nedostatke. Posebno je ponosna na veste koje podižu i najdosadnije stajlinge, a najbolje izgledaju u casual varijanti - uz vječne traperice.

'Hrvatsko tržište je izuzetno teško probiti jer je konkurencija ogromna, pogotovo internet prodaja, a i naše djevojke zaista znaju što je dobar stil i kvalitetan proizvod i ne možete ih samo tako zeznuti. Zato se trudim da moj proizvodi zadovoljavaju visoke kriterije mojih klijentica, da su udobni i nosivi u svim prilikama i da je svaki šav uredan i dobro sašiven', govori Sanda čiji je svaki komad ručni rad, a vunu i konac nabavlja u Hrvatskoj. Ne krije kako bi voljela da je ponuda asortimana i proizvođača malo veća, ali podržava domaću proizvodnju.

Voli razigrane, a istovremeno elegantne dizajnere - Zimmermanna, Anine Bing i Elisabettu Franchi. Od naših dizajnera nadahnjuje je uspjeh Aleksandre Dojčinović i Matije Vuice, a posebno se divi Igoru Galašu koji joj je jedini uzor kada je pletenje u pitanju.

Linker
27. travanj 2024 05:18