Branka Bebić
 Davor Matota
nimalo monotona kombinacija

Ni Branka Bebić nije preskočila Badnjak na špici: U šik outfitu s dizajnerskim potpisom najviše pažnje ukrala je neobična suknja

Miss Hrvatske 1994. i dvadeset godina nakon laskave titule opravdava naziv jedne od najljepših Hrvatica. Centrom Zagreba prošetala je poput prave dame, sređena od glave do pete.

Tko na zagrebačkoj špici ne bi primijetio manekenku Branku Bebić Krstulović (44) - u crno-bijeloj modnoj kombinaciji zagrebački Cvjetni trg na trenutak je postao kao pariška ulica kojom prolazi sređena bivša manekenka.

Kao i većina Zagrepčana, Branka je na dan Badnjaka odlučila jutro provesti u centru grada koji je dan prije Božića osobito obuzet blagdanskim duhom, bez obzira na (pre)toplo vrijeme i nedostatak bijelog pokrivača.

Supruga poduzetnika Hrvoja Krstulovića spojila je komade luksuznih brendova u jedan look i držala se provjerenog recepta crne i bijele boje, i nije pogriješila. Poigrala se komadima u ovim tonovima - crnim kožnim sakoom sa zlatnim gumbima naglašenih ramena kojeg potpisuje francuska kuća Balmain te bijelom suknjom krutog kroja, s potpisom istog brenda. Zanimljivu suknju do koljena i military sako upotpunila je prošivenim gležnjačama na petu i šalom s uzorkom, a kako bi razbila monotoniju, kombinirala je dodatak kojeg fashionistice obožavaju već godinama, Chanel Boy torbicu crvene boje.

Spica Badnjak / Zagreb 24.12.2019. / foto: Davor Matota / Branka Bebic
Davor Matota
Branka Bebić

Linker
28. ožujak 2024 07:52