Profimedia, Mega Agency
Cura iz susjedstva

Ni šminke, ni frizure, ni mode: Mila Kunis na brzinskoj kvartovskoj kavi

I dok na jednoj strani imamo slavne dame koje nikada, pa ni tada, ne bi izašle iz kuće bez šminke, frizure, i barem malo glamura na sebi, s druge strane su one koje još više volimo baš zbog toga što ruše sve zidove između svog zvjezdanog statusa i života običnih smrtnika. A definitivno volimo - Milu Kunis.

Ima to nešto u sebi Mila Kunis, 35-godišnja glumica rođena u mjestu Černovci u Ukrajini, kad je toliko omiljena... onaj faktor X, definitivno. K tome, mnogi je vole upravo zbog toga što se s njom mogu poistovijetiti jer ne glumi da je život s dvoje male djece ravna crta. Ne glumi ni da glumački životi nje i njezina partnera Ashtona Kutchera nisu zahtjevni, jer jesu. Mila jednako tako u slobodno vrijeme ne želi razmišljati hoće li na kvartovsku kavu iz frizeraja i u štiklama, a u parkić s djecom odlazi u trenirci i tenisicama. Često je u istim hlačama i istim cipelama, što također nije svakodnevna pojava među celebrity damama.

Kako bilo, paparazzi su Milu uhvatili na izlasku iz kafića Starbucks u Los Angelesu, dok je u ruci užurbano nosila dvije kave 'za van' i iz jedne srkala sadržaj. Bila je u širokoj majici, poderanim trapericama i jednostavnim crnim gležnjačama, bez šminke i namještene frizure. I to je Mila koju se voli.

Slavna glumica je za jednako slavnog Ashtona Kutchera udana tri godine. Ponosni su roditelji četverogodišnje Wyatt Isabelle i jednogodišnjeg sina kojemu su dali ime Dimitri Portwood. Mila nije zaledila svoju karijeru: proglašena je najbolje plaćenom glumicom u prvih šest mjeseci 2018. godine. Kući je donijela čak 16 milijuna dolara!

EXCLUSIVE: Mila Kunis keeps it casual as she heads out and grabs a couple of coffees in LA.
16 Oct 2018, Image: 391326490, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

EXCLUSIVE: Mila Kunis keeps it casual as she heads out and grabs a couple of coffees in LA.
16 Oct 2018, Image: 391326509, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
19. travanj 2024 10:40