Nina Badrić
 Vedran Peteh
HUMANITARNA VEČER

Nije odoljela online shoppingu: Nina Badrić nosi čarobnu haljinu s Asosa

S izbornikom Zlatkom Dalićem i hrvatskim reprezentativcima u glavnoj ulozi, zaklada Vatreno srce prikupila je sredstva za nabavu kirurških instrumenata za Kliniku za dječje bolesti Zagreb te za akciju Korak u život, a među viceprvacima zablistala je i Nina Badrić

Tek što je odradila dva koncerta u dvorani Vatroslav Lisinski gdje se prikupilo 200 tisuća kuna za zakladu 'Hrvatska za djecu', glazbena diva Nina Badrić odazvala se novoj humanitarnoj akciji 'Vatreno srce' gdje su se skupljale donacije za Klaićevu bolnicu.

Slavna Zagrepčanka se rado odaziva svakoj inicijativi za pomoć, a utorak navečer je zablistala u društvu viceprvaka svijeta. Za tu svečanu prigodu Nina je odjenula haljinu u srebrnoj boji s resicama koju možete nabaviti na jednoj od najpopularnijih online shopping stranica Asos, a cijena joj je 1500 kuna.

zagreb 1.11.2018
Humanitarna akcija Vatreno srce, Westin
na slici: nina badric
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Nina Badrić

Čarobna haljina kao stvorena je za pozornicu, a Nini stoji kao salivena.

Promo/Asos

Pjevačica je sudjelovala u programu s pjesmom 'Rekao si' koja je na You Tubeu u samo mjesec i pol dana ima pet milijuna pregleda.

Instagram

Nina je bila ponosna što je u društvu poznatih nogometaša, pa je odlučila napravila selfie s Mateom Kovačićem, a i pozirala s najboljim trenerom Europe Zlatkom Dalićem.


Instagram

instagram

Instagram

'Izuzetna je čast i privilegija biti malim djelom ove velike priče. Vatreni nisu samo veliki sportaši već su iznad svega ponizni skromni ljudi sa srcem velikim kao neboder. A ovaj gospodin Zlatko Dalić zaslužan je za zlatno srebro osmijeh nadu vjeru i radost koja se vratila među ljude. Kakav otac takvi su i sinovi', napisala je Nina.

Zagreb, 131118.
Hotel Westin.
Svecana donatorska vecer humanitarne zaklade Vatreno srce s ciljem prikupljanja sredstava za Kliniku za djecje bolesti Zagreb te za akciju Korak u zivot.
Na fotografiji: Nina Badric.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev / Hanza Media
Nina Badrić

Linker
18. travanj 2024 22:55