Promo/kazalište Komedija
Hrabro izdanje

Nika Dogan blistala je u zagrljaju svog zaručnika u haljini koja sve otkriva

Filip Juričić i Nika Dogan plijenili su poglede su nakon premijere predstave 'Legenda o svetom Muhli', a Filip je nakon izvedbe od svoje zamamne Nike dobio i ružu...

Posebnu kazališnu noć u Komediji svojim su dolaskom uveličale i brojne osobe iz društvenog života poput Gabi Novak, Zdenke Kovačiček, Indire i Mire Levaka, Sandre Bagarić, Alme i Amara Bukvića, voditelja Jelene Pajić i Dalibora Petka, Nine Kaić Madić, Marije Borić, Dijane Čuljak, Fabijana Pavla Medvešeka, Đanija Stipaničeva, te brojnih drugih.

Najviše pažnje plijenili su glumci Filip Juričić i Vanda Winter. Filip Juričić je blistao uz svoju zaručnicu Niku koja je odienula svilenu crnu haljinu, dok je Vanda primala komplimente za svoju izvedbu u haljini žive žute boje.

Nikino izdanje u slip-haljini svi su primijetili jer je izgledala savršeno u trendu iz devedesetih. Filip nam je nedavno u intervjuu rekao sve o idili iz obiteljskog gnijezda nakon što prošlog kolovoza ponovno posao otac.

Promo/kazalište Komedija

'Lav je moja prava antistres loptica. Dođe mi kao neko veliko veselje samo što ga vidim da mi se nasmije. Najviše volim taj miris bebe, leći kraj njega i pratiti što radi', dodao je.

Filip u predstavi igra domišljatog fratra koji je sa svojim seljanima osvojio srca publike zagrebačkog Kazališta Komedija na svečanoj premijeri provokativne i urnebesne parodije Legenda o svetom Muhli. Mate Matišić je napisao ovaj tekst 1983. godine, a najava novog kazališnog komada pobudila je veliki interes u javnosti te se danima uoči premijere tražila ulaznica više.

Linker
03. travanj 2024 20:56