Getty
Getty

lila idila

Nikad mršavija Kate Middleton ponovila svoju najljepšu haljinu, ovaj put uz torbicu koja ostavlja bez daha

  • 09.10.2018. u 16:53

  • Autor:
    • Dina Plevnik Hajduk

Na samitu 'Global Mental Health' u Londonu 36-godišnja Kate Middleton još je jednom pokazala da se ne boji modne reciklaže, pogotovo kad je riječ o vrhunskim kreacijama poput ljubičaste haljine britanske dizajnerice Emilije Wickstead.

Mnogi fanovi odjevnog stila vojvotkinje Catherine slažu se da je jedna od najljepših haljina iz njezinog ormara lila kreacija Emilije Wickstead, s dugim rukavima i zvonolikom suknjom.

Press foto
 

Predivnu haljinu svijetloljubičaste boje Kate je nosila 2017. godine prilikom putovanja u Njemačku sa suprugom Williamom, a danas ju je u Londonu ponovila u još boljoj kombinaciji.

Kate & William visit The Maritime Museum in Hamburg, Germany.
<P>
Pictured: Kate Middleton; Kate; Duchess of Cambridge
<B>Ref: SPL1545065 260717 </B><BR/>
Picture by: Retropix / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
photodesk@splashnews.com<BR/>
</P>
Retropix / Splash News
 

Uz haljinu vrijednu 11.400 kuna, Kate je obula svoje omiljene bež salonke s potpisom Gianvito Rossi, no umjesto crvene torbice ponijela je predivnu ručnu torbu brenda Aspinal London, koji obožava njezina sestra Pippa.

Getty
 

Bež torbica modela 'Mayfair', s uzorkom krokodilske kože, prodaje se po cijeni od 6.500 kuna te se može kupiti u nekoliko različitih boja, a Kate je odabrala onu koja savršeno pristaje uz ženstvenu ljubičastu boju haljine.

Press foto
 

Inače, dizajnerica Emila Wickstead podigla je prašinu kad je iskomentirala kako vjenčanica Meghan Markle nalikuje jednoj njezinoj haljini, no kasnije je izdala javnu ispriku kako bi izgladila odnose s obitelji.

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 09: Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge attend the Global Ministerial Mental Health Summit at London County Hall on October 9, 2018 in London, England. (Photo by Karwai Tang/WireImage)
WireImage
 

Meghan je uzvratila jednostavnom gestom - nekoliko tjedana nakon 'skandala' u javnosti je osvanula u haljini s Emilijinim potpisom.

Getty