instagram
hit tenisice

Nina Badrić isfurala je super kul dizajnersku torbicu, ali svi je pitaju za nešto drugo

Pjevačica Nina Badrić u šetnji Prisavljem se susrela sa svojim idolom - Ivicom Kostelićem. Ležerni u hudicama su se zajedno fotografirali, a najviše pitanja je pjevačica dobila oko svojih tenisica koje su ogromni hit.

Glazbenica Nina Badrić susrela je svog idola u hodnicima HRT-a gdje se pripremaju za zajedničko gostovanje u emisiji Danijele Trbović.

"Sigurno sam jedan od najvećih fanova obitelji Kostelić oduvijek. Onda znate koliko sam guštala s legendom Ivicom u emisiji Danijele Trbović. Gledajte nas u petak nama je bilo genijalno nadam se da ćete guštati i vi!", napisala je uz fotografiju Nina Badrić na kojoj nosi trendi karirani kaput, hudicu i tenisice i plavu baršunastu torbicu Saint Laurent.

instagram

promo

Za oko su njezinim pratiteljicama najviše zapele tenisice, a u kratko vrijeme su je otvoreno pitale za njih. Nina je odgovorila da je riječ o Y-3 Saikou modelu dizajnera Yohji Yamamoto koji ima dugu suradnju s poznatim sportskim brendom Adidas. Tenisice su na razočarenje obožavateljica trenutno rasprodane s web shopa.

Poznati dizajner uvijek naglašava da ga je ta suradnja vratila u život, jer se osjećao da gubi entuzijazam za odjeću, a onda je stvorio novi futuristični brend kojem je osnovna misao vodija bila da je stiglo vrijeme kada se ozbiljno trebamo posvetiti svom tijelu.

Linker
25. travanj 2024 19:35