Profimedia, Mega Agency
u boho stilu

Nismo sigurni čime se to Jessica Alba ogrnula, ali jedan takav kaput želimo i za sebe

Glumica, poduzetnica i majka prošetala je u odvažnom modnom komadu kojim je privukla pažnju na sebe. Sa suprugom je krenula na večeru i servirala nam zanimljivu dozu modne inspiracije.

Otkako se posvetila svojoj firmi The Honest Company, Jessica Alba (38) više nije toliko aktivna kao glumica pa se u javnosti ne pojavljuje toliko često, osim na promocijama svojih proizvoda, ili pak u društvu obitelji i supruga Casha Warrena (40), filmskog producenta s kojim se u Kaliforniji navečer uputila na večeru u dvoje.

Glumica nije bila gošća promocije filmova u posljednje vrijeme jer je intenzivno radila na promociji nove serije "LA's Finest" u kojoj igra ulogu. Posjetila je tako i našu obalu, točnije Dubrovnik gdje se održavao Festival filma i televizije, New Europe Market . "Ovo mjesto je očaravajuće, zalasci sunca, hrana, Jadransko more, nevjerojatno!", napisala je tada te je na fotografijama hrane označila vrhunski dubrovački restoran Posat.

Poznata po ulozi u filmu Sin City, Jessica se za izlazak ležerno odjenula i jednostavni stajling plavih traperica, bijele majice i gležnjača od brušene kože upotpunila ogrtačem, odnosno kaputom koji nam je ukrao pažnju. Riječ je o pravom statement komadu, za prijelazno vrijeme ljeta-jeseni idealnom. U boji senfa, kaput je ukrašen izvezenim motivima ptica te flore i faune, a rubove krase resice, pa je cijeli look zračio boho stilom, estetikom koju poznata glumica voli nositi. Sličnog stila bila je i platnena torbica koju je uskladila s kaputom.

Jessica Alba and Cash Warren were seen arriving to Hollywood hotspot restaurant Craig's. Alba made a fashion statement and wearing an tropical patterned outfit sporting embroidered birds and trees.
28 Aug 2019, Image: 467823090, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Jessica i Cash roditelji su troje djece - kćeri Honor (11) i Haven (8) te 20 mjeseci starog sina Hayesa. U nedavnom intervjuu za InStyle glumica je progovorila o samopouzdanju i svom izgledu te nek nedavnom prihvaćanju sebe kao žene.

"Tko sam sada? Ne marim za tuđa mišljenja - imam troje djece, trudnoće su utjecale na moj izgled i to mi je u redu. Ok je biti seksi, nositi kratku suknju ili šarene uzorke ako mi se nešto takvo nosi jer tada to nosim na svoj način", kazala je u razgovoru. Prvi puta se samopouzdano u svom tijelu počela osjećati u ranim tridesetim godinama i tada je prihvatila svoju ženstvenost, ispričala je Alba.

Linker
16. travanj 2024 10:04