Ranko Šuvar / CROPIX
U IZLASKU S PRIJATELJICAMA

Nitko nije mogao skinuti oči sa stajlinga Nikoline Ristović i njezinih robusnih tenisica

Sve je kod nje uvijek na mjestu: frizura besprijekorna, stajling nevjerojatno 'nenametljivo nametljiv', a Zagrepčanka s beogradskom adresom opet se naoružala najtrendi obućom.

Nikolina Ristović plijenila je pažnju na drugom danu Bipa Fashion.hr-a u tenisicama modne kuće Gucci inspirirane obućom za planinarenje. Robusne tenisice imaju detalj po želji koji se može skinuti, a riječ je o remenčiću koji je ukrašen lažnim dragim kamenjem.

Otkačene tenisice nije tako lako kombinirati s ostatkom garderobe, a kupuju ih samo najodvažniji obožavatelji brenda. Nikolina je uz tenisice kombinirala vruće kožnate hlačice, košulju i Pradinu torbicu. Zanimljivo je da je ova trendi Hrvatica uvijek otvorena za nove modne hitove, a svaki outfit nosi s toliko samopouzdanja da ga nitko ne dovodi u pitanje.

Tenisice za planinu u online dućanu Net-a-Porter, koji dostavlja do Hrvatske, prodaju se za 1.200 eura, odnosno 8.912 kuna.

Voditeljica Nikolina Ristović u izlasku s prijateljicama i ovaj put je bila odjevena po posljednjim trendovima jer jednostavno ne želi (pro)pustiti modne hitove.


Zagreb, 201018.
Studentski centar, Savska ulica.
Modni dogadjaj Bipa Fashion Hr ,platforma za afirmaciju brojnim hrvatskim i regionalnim modnim dizajnerima koji prati velik broj posjetitelja i novinara. 
Na fotografiji: Daniela Arbutina,Nikolina Pisek i Ana Vrtulek.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Suvar / CROPIX

Linker
24. travanj 2024 05:08