Jedna od haljina koju je Meghan nosila nekoliko puta - prije i za vrijeme trudnoće
 Getty Images
stilski dosje

Što god da je odjenula, nastala je pomama: Pogledajte trudničke kombinacije Meghan Markle o kojima se pričalo

Modni utjecaj vojvotkinje od Sussexa je neupitan - dizajneri čije je kreacije nosila smatraju se sretnicima jer bi se komadi koje Meghan odjene u trenu rasprodali s polica. Tijekom trudnoće njezin utjecaj kao da je narastao pa su se sve modne kombinacije pomno pratile.

Otkako je postala članica britanske kraljevske obitelji, Meghan Markle je privukla pažnju javnosti koja prati svaki njezin korak. Od toga da nema kraljevske krvi i da je Amerikanka, Meghan je u obitelj donijela neku novu i suvremenu energiju koja često prkosi strogim nametnutim pravilima.

Nakon velikog vjenčanja, nagađalo se i iščekivalo kada će se objaviti da princ Harry i Meghan čekaju bebu, a ta vijest je i stigla u listopadu prošle godine, kada je vojvotkinja od Sussexa bila trudna dva mjeseca. Njezin modni stil prilagodio se drugom stanju, no i dalje ostao karakterističan za Meghan čiji su outfiti inspirirali čak i veliku Annu Wintour.

"Zaista donosi nešto novo i moderno u obitelj i to je stvarno inspirativno", rekla je urednica modne biblije. Inspirirala ju je i da izađe iz svoje zone komfora - "Zbog nje sam počela razmišljati i o odijelima", nadodala je Wintour i kazala da Meghan predstavlja suvremenu ženu.

Haljine midi dužine, visoke štikle i neutralne boje karakteristike su Meghaninog stila koji, iako prilagođen svakoj prilici, u sebi uvijek nosi dozu glamuroznog i holivudskog stila koji je vojvotkinja donijela iz glumačkog svijeta. Dok nije nosila omiljene Aquazzura štikle kojih ima nekoliko, Meghan je par puta viđena i u ravnim cipelama poput balerinki ili tenisica, a kao odmor od haljina poslužile su joj uske traperice iz linije za trudnice, uglavnom u crnoj boji od koje nije bježala.

Posljednjih mjeseci ponudila nam je zaista raznolike trudničke kombinacije, a one koje najviše pamtimo pronađite u galeriji.

Linker
18. travanj 2024 06:19